- Házimozi belépő szinten
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fujifilm X
- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
Topikgazda
válasz
LaCeeN #37279 üzenetére
Valahogy mindig is szivesebben epitettem gepet uj alkatreszekbol de lehet mas lehetoseg nem is nagyon lesz.
azt érthető, biztonságosabb, meg tudod senki nem bénázott vele korábban
én úgy csináltam, hogy alaplapból új akciósat vettem, proci használt, de állítólag csak pár napot ment (meg nem K-s, így azt annyira tuningolni sem lehet)
ramot pedig szintén használt áron az apróról vettem, de látszott az érintkezőin is, hogy nem volt gépbe téve, plusz van rajta sok bolti garancia is
szóval lehet ezt ügyesen isAhogy olvastam, sokan a 12. gen-t is mukodesre birjak hibak nelkul, bar a DDR5 meg aranyarban van.
lehet ahhoz tenni ddr4-et is
de igp-re nem számíts, hogy működni fog valaha is
plusz nagyon más az architektúra az előző generációhoz képest, így pl. az E és P magok szintén nem fognak ideálisan együtt működni
ha már 12. gen, akkor inkább E mag nélkülit vennék -
tlac
Topikgazda
válasz
LaCeeN #37276 üzenetére
hasonló gépet cseréltem mostanában minimális ráfizetéssel egy 10. gen-es intelre
utóbbit a ventura támogatja teljesen (ez az utolsó intel)ha szeretnéd olcsón megúszni, akkor hardveraprón érdemes keresgélni használt, garis alkatrészeket
még egy 3 év szerintem van a hackintosh világban
itt meg tudod nézni, hogy kb. meddig volt támogatva 1-1 macos verzió
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest