- Google Chromecast topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Notebook hibák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabady
aktív tag
válasz
Gabady #35721 üzenetére
Na.... további fejlemények:
-A High Sierra telepítőt el kellett engednem, mert folyamat hibára futottam. Sikerült lekapni egy Mojave telepítőt, amit feltettem pendrivera, majd telepítéskor 2 hibába is belefutottam.
Első hiba volt, az hogy szintén hibásnak írta a telepítőt.
-Ezt sikerült orvosolni egy fájl törlésével, majd közölte, hogy nem tud csatlakozni vmi szerverhez. Ezután kapott a Clover egy RTL kext-et, majd sikerült a telepítés. A Mojave-t viszont el kellett engednem, mert nem támogatja a GTX-eket...
-Szóval marad a HS. Mojave alól sikerült megcsinálnom a telepítőt, szintén kellett az RTL kext a hálókártyához, mert hibára futott megint a telepítő. A telepítés sikeres volt, mostmár csak finomhangolni kellene a gépet. Nincs hang, CPU-ra Unknown-t ír, vga webdriver nem megy fel, mert az OS Build ID 17G66 és nem találtam ilyen build ID-vel rendelkező drivert...
iMac 14,2 SMBiost alkalmaztam, és a telepítőt a leírás szerint készítettem el.
Szeretnék segítséget kérni a finomhangolásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest