- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
válasz
Smiley #30089 üzenetére
nah, most az van, hogy nekimentem még egyszer Unibeasttel a telepítésnek, de UEFI módban.
végigmegy simán a teljes telepítés, bejött a rendszer, de ismét 1280x1024 vagy milyen fos felbontásban. utána a Multibeastet is ráengedtem, amit tudtam, hogy milyen driver kell, bepipáltam, többek között ezúttal az Nvidia Webdrivert is, (Injected -et nem!) és láss csodát, install és reboot után is minden oké, normális full hd felbontás, magyar nyelv is oké, 6-7 reboot után is minden fasza, már usb sem kell a boothoz!nekem az Cloverrel sehogyan sem sikerült.
arra alapoztam egyébként, hogy az Nvidia weboldalán konkrétan csak gfx680-tól ajánlják, amikor le akartam tölteni (még El Capitanhoz), nem is engedte az installt, mert nem passzolt a hardverhez, hiába Kepler ez is.
de most mégis ezzel javult meg, pedig korábban Cloveres installnál nem működött. nem mondom, hogy értem, mi történt, de most megy. örülök.
mindenféle configszerkesztés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest