Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HP nyomtatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hooper
őstag
válasz
Hooper
üzenetére
köszi a válaszokat!
Van értelme a konfigon valamit változtatni hogy érezhetően izmosabb legyen? néztem 4790K-t..az a max a retina iMacnél.. de kb 10%a difi sebességben.. gondolom hackintosh alatt se lenne jobb..
még mindig új nekem a dolog (és kicsit hihetetlen) de tényleg ugyan úgy megy majd minden, olyan gyors lesz, olyan "smooth" mintha almás dobozom lenne?
tudtok hangkártyát ajánlani a XONAR helyett? (ami tudásban kb ilyen vagy jobb)
-
tatomi92
aktív tag
válasz
Hooper
üzenetére
Működne.
A videókártya 100%, hogy kompatibilis, nekem is pont olyan van, és nem kell hozzá semmi hókusz-pókusz, hogy működjön. A BIOS-ban majd ki kell kapcsolnod a beépített VGA-t.
Nekem sajnos egy régebbi AMD-s procim van, bár attól függetlenül megy rajta a Yosemite elég szépen, + tuningolva is van nálam, és fel ismeri szépen az OS X. Szóval gondolom Nálad sem lehet probléma!
Ami a monitort illeti, szerintem nem akadály, hogy nem rendes FullHD-s a felbontása.Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- Napelem
- Arch Linux
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

tlac