- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- nVidia GeForce GTX 1660 / GTX 1660 Super / GTX 1660Ti (TU116)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
kaptam itt egy tanácsot miképpen tudnám növelni a os x partíció nagyságát,sajnos bénáztam mert sikerült teljesen szét barmolnom a lemezt.Adig kavartam még most teljesen tönkre van menve felettem a Chameleon boot loader ez vagy más de nem megy a telepítés.Ha valahogy fel is imádkozom a os x akkor nem látja a felmoutolt eszközök tartalmát a leopard,csak azt mutatja vagy egy cd vagy pendirive de nem mutatja a tartalmát.Most a dvd bootolva ezt írja ki:System config file '/com.apple.Boot.Slist'not found itten megállt a tudományom.Esetleg ha valaki tudja ,hogy miképpen kéne teljesen újra varázsolni a winyót legyen szíves írja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Battlefield 6
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest