Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
Egyátalán nincs kevesebb esélye, de nem sürün szokott lenni ilyen, azt te is belátod. Ezért irtam, hogy lehet ''trükközni'' ami annyit jelent, hogy kockáztatni. Persze, lehet, hogy pont bejön a 21,22,23,24,25 :) Éppenséggel én verziómat tovább viszed, és a X lehetőségből kizársz X-1-et (azaz egy kombinációt teszel meg). Akkor sokat kockáztatsz, és roppant kicsi az esélye, hogy nyerj. Ha csakkicit kockáztatsz, már több esélye van hogy nyerj, viszont csökkented a költségeidet. (nagyjából ezért hivják SZERENCEjátéknak :) )
Esetleg egy (majdnem) tuti tipp: évekig kell játszani fix számokkal, abbahagyni és akkor biztos, hogy kihúzzák. :DD Nem egy helyről hallottam már :) Viszont valaki másnak (rokon) meg kell tennie,különben oda apénz :C
Aktív témák
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest