Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
tonermagus
üzenetére
Fejlődés közben simán elég ha azt használod dolgokat ami esik/quest reward ad.
End game szinten úgy is lesz egy ilyen 'Szet' geared amit majd end game duneonokból kapott alapanyagokkal lehet fejleszteni tovább meg egyéb karkater erősítő fejlesztések.Igen vannak World bossok amennyire én tudom.

Azért persze nem fogunk mindent egyből megkapni ami már KR/Orosz verzióban van de lesz azért tenni való amíg elkezdik ide is kiadni a komolyabb dolgokat.
Nekem per pill fent van Orosz verzió is de pl még itt sincs bent összes karakter klassz ami már KR-be van. 'de persze több van Oroszon mint nálunk bétába' -
toxicjew
addikt
válasz
tonermagus
üzenetére
Van benne autó attack, beállítástol függően bal vagy jobb click. És meg venned sem kell majd a játékot mert ingyenes lesz
Illetve ami még jó hír, hogy bőven lesz benne endgame tartalom is, instak, raidek, pvp, sztem meg world eventek/bossok is (bár ebben nem vagyok biztos).
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Illetve ami még jó hír, hogy bőven lesz benne endgame tartalom is, instak, raidek, pvp, sztem meg world eventek/bossok is (bár ebben nem vagyok biztos).