Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Tavaszi hardvernyitány
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabranek
senior tag
Azért az valami egészen elképesztő, hogy a NW-s fiaskó után pár hónappal az amazonnak megint sikerült nyitott szájjal berohannia a f@szerdőbe.
Direkt amcsi régióban kezdtem, mert nem akartam még egyszer szívni. És egészen játszható is volt, de mégis úgy voltam vele, hogy ha maradok, és nem csak egy hónapig játszok vele, akkor a saját régiómban kellene berendezkednem. 10 óra után átjöttem az új eu régióba (az már az én bénaságom, hogy sikerült kifognom egy teljesen angoltalan szervert...punika
), de tegnap már ez is busy volt. Na ezek után én igazi pénzt nem fogok beletenni a játékba. A New Wold-el lehúztak, most nem fognak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 256GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de tegnap már ez is busy volt. Na ezek után én igazi pénzt nem fogok beletenni a játékba. A New Wold-el lehúztak, most nem fognak.