Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
basaharc502
üzenetére
Ha ez megnyugtat valakit akkor én szerintem nem nagyon fogom a helyet foglalni, ugyanis ez nekem egyre jobban hasonlít valami olcsó mobiljátékra. Ez a qwerasdf nyomogatása valami baromi hülye megoldás, nagyon sok a gyűjtögetni való, talán már túl sok is, miközben csak nyomogatod a g-t és az apró pályák - egyébként 15 éve is rém unalmas questjeit csinálod, loot szinte semmi, az is ugyan olyan. Szóval nálam nem talált be ez a game.
Ez amit írsz voltaképpen minden hack & slash játékra igaz volt és igaz lesz, a diablo 4 is pont ilyen lesz felépítésre: mész gyűjtögetsz, nyomogatod a qwer gombokat, darálsz, ennyi. Szóval lehet neked maga a műfaj nem jön be, a játék tökéletesen hozza azt, amit egy ilyen felülnézetes darálós játéktól bárki is elvárhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/1TB SSD megkímélt 88% akku 153 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest