Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Új hozzászólás Aktív témák
-
varzsha
csendes tag
Megnéztem a 'Lossless Audio checker'-t! 3 mappámat vizsgáltam! Tapasztalat:
Ahol trackenként szedtem le a zenét ott hibátlan a teszt!
Van egy válogatás mappa, ahol minden szám normalizálva lett... Ott is hibátlan mind!
Egy másik albumot 1 fájlba szedtem + CUE! Majd ezt valami Cue Splitterrel felosztottam! Na itt az összesre azt írta: Flac decoding problems (error) Pedig ugyanazokkal a fájlokkal a NERO vígan elbánik egyesével is! Ezekszerint többet tud mint ez a checker ?!
A Cutoff jelenthet frekvenciavágást is, ill. track elején vagy végén csend eltávolítását is! Ilyen nekem nem jött elő ezidáig!
Még egy dolog! Amit rosszul írtam: 0 - 8 azaz 9 fokozat állítható be a FLAC-nál! A gyorstól (0) a legkissebbig (8)
-
varzsha
csendes tag
Ez szerintem sem divat kérdése! Egész egyszerűen szebben szól! És ha hiszed, ha nem ha kiírod CD-re és (valamire való) CD játszón hallgatod.. nincs az az alaplapi sztereó keverő. Ez nálam egy CDP-XE800.. és így van értelme az egésznek..
Amúgy a FLAC-nak 8 fokozata van, de ha nem akarsz hibát akkor csak 6ig használod mert a 7es és a 8as már bitenként is csomagol ami azt jelenti ha sérül a vincsesztered akkor vesznek a bitjeid. Viszont a többi még leírja egy számrendszerbe a várható végeredményt amit kis veszteség esetén is ki lehet következtetni. Az alap beállítás az 5-ös. (talán nem véletlen hogy aki a programot írta ezt választotta alapnak).
Ezzel azt akarom mondani, hogy csináld magad! Abban bízhatsz! -
andorra
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest