Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egér probléma
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Bár elszoktam a fórumtól, nekem is sokat segített anno, így most én is igyekszem nektek segíteni: íme egy kis kedvcsináló a Logi Z4-eséhez.
Számtech boltban dolgoztam, ott volt alkalmam kipróbálni a Z3-at anno, és nagyon tetszett, abszolút torzításmentes mélyei voltak, meg az egész úgy tök rendben volt, ahogy volt. DE. Jött a Z4
Magasaiban messze veri (szerintem), sokkal tisztábbnak tűnik, a távirányítója valami szuper, tovább nagyon ízléses az egész kompozíció. Mélyben kb ugyanolyan, ott nem veszek észre különbséget, természetesen félig sem tudom felcsavarni (panel), de atomul szól. Ne tévesszen meg senkit se a szatelitek képeken látható mérete, a valóságban másfélszer akkora mint ahogy gondoltam. És nagyon ott vannak hangzásban
Tehát hiába ugyanazok a gyári specek, szerintem übereli a Z3-at, nem is kicsit. Persze kell hozzá normális hangkártya (én Audigy 2vel használtam, Acoustic-hez közeli EAX beállításokkal) - Fontos: mindezek csak zenére vonatkoznak, játszani nem nagyon szoktam, filmezni még nem filmeztem vele.
Remélem tudtam segíteni.
Összefoglalva: Jobban szól mint ahogy kinéz, ez talán mindent elárul
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest