Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Raspberry Pi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Bár elszoktam a fórumtól, nekem is sokat segített anno, így most én is igyekszem nektek segíteni: íme egy kis kedvcsináló a Logi Z4-eséhez.
Számtech boltban dolgoztam, ott volt alkalmam kipróbálni a Z3-at anno, és nagyon tetszett, abszolút torzításmentes mélyei voltak, meg az egész úgy tök rendben volt, ahogy volt. DE. Jött a Z4
Magasaiban messze veri (szerintem), sokkal tisztábbnak tűnik, a távirányítója valami szuper, tovább nagyon ízléses az egész kompozíció. Mélyben kb ugyanolyan, ott nem veszek észre különbséget, természetesen félig sem tudom felcsavarni (panel), de atomul szól. Ne tévesszen meg senkit se a szatelitek képeken látható mérete, a valóságban másfélszer akkora mint ahogy gondoltam. És nagyon ott vannak hangzásban
Tehát hiába ugyanazok a gyári specek, szerintem übereli a Z3-at, nem is kicsit. Persze kell hozzá normális hangkártya (én Audigy 2vel használtam, Acoustic-hez közeli EAX beállításokkal) - Fontos: mindezek csak zenére vonatkoznak, játszani nem nagyon szoktam, filmezni még nem filmeztem vele.
Remélem tudtam segíteni.
Összefoglalva: Jobban szól mint ahogy kinéz, ez talán mindent elárul
Új hozzászólás Aktív témák
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest