- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
hossszú #8878 üzenetére
Szerintem a garancia akkor indul, amikor a boltban átveszed a terméket. A gyártó nem tudja, hogy melyik termék mikor lett átvéve. Ekkora értéknél egyébként ha jól tudom számlát kell scannelni a logitechnek, szóval ha nincs meg a számla, akkor nem valószínű, hogy tudod érvényesíteni a garanciát.
De ez csak az én véleményem, hátha valaki tudja pontosan is. -
vedini
őstag
válasz
hossszú #8024 üzenetére
hűha ez engem is érdekelne, meg van már pár éve, és épp most azon gondolkodtam, hogy a sub mellé vennék fából készült hangszórókat, biztos sokat dobna rajta.
egy ilyenre gondoltam:
[link]csak azt nem tudom, hogy a sub-ban lévő erősítő elbírná ezeket, illetve szebb lenne a hangzás?
-
rhonin
senior tag
válasz
hossszú #7980 üzenetére
Hát nem tudom. De mondjuk 2 év gari lesz rajt. Akkor gondolom ennek fényében bevállalhatom? Jobbat, vagy olyat ami megközelítené nem találtam. Nézegettem az erősítő+5.1eket is de ilyen árba azok se jönnének ki.
Henrico: Igen ilyenről volt szó még korábban a topicban. Asszem a régi szériásoknál volt egy ilyen gond. Gariztatást nem próbálod meg?
-
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
hossszú #5541 üzenetére
Szerintem pár szériahibás darabról van szó ami nem hinném, hogy fél tucatnál nagyobb mennyiséget jelent. Ha neked nincs vele gondod akkor örülj és élvezd a cuccot. De ne feledd, ennek a kütyünek lelke van!
Figyelj oda rá tisztítsd, ápold, ne küld szét. Meghálálja meglátod! Ennek a rendszernek a teljesítmény tartaléka az előnye. Ha megfelelően tudod használni akkor kiemelkedő cucc szerintem.
-
Turbolada II
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- PayPal
- Elektromos autók - motorok
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest