- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
odymandrell5 #9599 üzenetére
Nem lesz abból semmi baj. A számla is tökéletes.
-
odymandrell5
csendes tag
-
törölt tag
válasz
odymandrell5 #9596 üzenetére
Olyan létezik, hogy a lepecsételt számla egyben garancialevél is, de ezt rá kell írniuk. Ahogy azt is, hogy hány év a jótállás.
-
odymandrell5
csendes tag
Ugye akkor is kell lennie lepecsételt garanciapapírnak, ha Interneten rendeltem a cuccot? Nem elég, hogy a bolt azt mondja, hogy elég a számla, mert ha bármi van, akkor úgyis hozzájuk kell vinnem...
-
Satyricon
addikt
B@sszus... Hajnali fél 4-től fel vagyok, nem tudok aludni az izgalomtól...
Ma hozza a futár a cuccot!
Szerk.: Szerkesztés után miért jelenik meg 2 hsz???
-
Satyricon
addikt
Köszi srácok. Am entertainment módban szoktam használni szinte minden esetben!
-
masterminds
csendes tag
-
MaciG
addikt
válasz
Darko_addict #9585 üzenetére
Melyik modban van a kari? Mert nekem simán lehet hallani a különbséget.
-
Satyricon
addikt
Valahol olvastam, hogy szoftveres effekteket nem lehet annyira kiahallani Z5500-on. Például az X-Fi kariknál a Crystalizert, CMSS 3D stb... effektet nem lehet kihallani zene közben. Ez igaz?
Remélem nem.
-
Satyricon
addikt
Huhh a jó életbe... Holnap hozza a futár a Z5500-amat!
Lehet a szobámat átrendezni...
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II #9579 üzenetére
Hali
Innen:hardverker.hu
Ma délelőtt néztem, 81.250 ft volt az ára, késő délutánra pedig levitték az árát 78.375 ft-re. Meg is rendeltem azon nyomban, így már ki tudom fizetni a pkg-et!
Am délelőtt 6 db volt raktáron, estére már az enyémmel együtt csak 3 db maradt! Nem semmi. Ha megjön a cucc(remélem már pénteken) lesz örö é bódottá!
Am a bolt rendkívül megbízható, utána jártam és olvastam!
Szerk.: A bejáratásról nem sok infot tudtam össze gyüjteni. Valaki leírná pontosan, hogy ezt hogy is kell végrehajtani?
-
Satyricon
addikt
JEEEEEEEEEEEEE! 78375 Ft a cucc!
Még ma megrendelem!
-
vedini
őstag
Sziasztok,
Kb 4 éves a z5500-am, most jöttem haza, és nem világított a szabályzóegység, arra gondoltam biztosíték ment ki, szerintetek?
Eddig semmi baja nem volt, nem tudom mi lett veleKivettem, milyen való bele, milyet vegyek?
Köszi előre is
-
Satyricon
addikt
Sajna ez van.
Az érettségi díjat is be kellett fizetni Febr 2-ig, ami "csak" 43.000 ft volt(esti tagozaton tanulok). Maradt 81.000 ft-om,
Am nem gondoltam teljesen komolyan, csak tök szar, hogy eddig a megbízható boltokban 85.000 ft- volt, meg 90.000 ft, most 81.250 Ft -ba kerül. És pont ilyenkor ilyen olcsó, amikor a rohadt pkg miatt nem tudom megvenni. Azt ne legyek ideges...
Szerk: off topic
-
Satyricon
addikt
Nem akar valaki vásárolni tőlem az aláírásomban lévő mikroszálas porszűrő szövetből?
Akkor ki tudnám fizetni a pkg-et!
Szerk.: Nem tudok várni márciusig!
-
Satyricon
addikt
válasz
Darko_addict #9568 üzenetére
Igen, az új szériás cuccoknál az ST-n már fülhallgatós kapcsoló van, nem standby gombSoundTouch(csak tudnám, mi értelme van ennek?)
szerk.: Am van benne magyar nyelvű a használati útmutató? Ha igen, az jól fog jönni majd!
-
ZZotyo
csendes tag
Sziasztok!
Nah ma megérkezett a cuccosom
Egy gyors kérdés lehet hogy csak én vagyok láma ,de ezen kikapcsoló gomb csak az van ami a sub-on van? Mert a távirányítón meg a ST-on csak az a fülhallgató gomb van.
Tehát ha este kinyomom akkor mindig be kell hogy másszak a mélynyomó mögé? -
Satyricon
addikt
válasz
dudika10 #9564 üzenetére
Igen ez igaz, rosszul fogalmaztam meg. Csak tudod vannak olyan műszerészek, akik előszeretettel szedik ki a jó cuccot dolgokból és helyére könnyen meghibásodót tesznek bele... Példát is tudnék mondani, az egyik közeli rokonommal történt a dolog.
Szóval aláírom, hogy a javított is lehet jó minőségű, de megbízható emberrel, vagy a Logi-val kell javíttatni.
-
Satyricon
addikt
Igen lehet javítani is, de az már nem lesz olyan, mint azúj... Szerintem. Am Itt, ahol lakom,két utcával arrébb van egy műszerész fickó ismerősöm, na az bármit meg tud javítani. Szó szerint bármit. A kérdés az, hogy hogyan. Vagyis, hogy mennyire bírná utána a cucc.
Darko_addict: gyakori hibajelenségek: gyenge mély, a soundtouch különböző hibái, és a biztosíték. Mondjuk ezek közül 2 hibát könnyen ki lehet javítani( biztosíték csere, ST kijelző led csere)
-
Darko_addict
őstag
Mire eljut hozzá és vissza hozzád, már csak az 2x 3600,-Ft aztán kitudja mit és mennyiért kell javítani rajta. És, ha van 5e Ft a gari nélkül megvett + javíttatott és az eredeti + gari között, akkor én nem sajnálnám rá.
Én adtam érte 20-szal többet, hogy helyben vegyem meg egy elektronikai üzletben és a szemem előtt töltsék ki a papírt és a kezembe adják, ne pedig valami folytán a számla "fent maradt, elnézést, majd küldjük". -
MaciG
addikt
válasz
Darko_addict #9560 üzenetére
Erre szokták azt mondani, hogy kockázat nélkül nincs győzelem.
Amúgy meg itt pH-n is van aki javít ilyeneket.
-
MaciG
addikt
válasz
Darko_addict #9556 üzenetére
De ha meghibásodik, akkor sem kell kidobni. Lehet azt javítani is.
-
Satyricon
addikt
válasz
Darko_addict #9556 üzenetére
Igen, ez igaz... Nem is lovagolnék rajta ennyit, ha lenne plusz 3500 ft-om, hogy a pkg-et ki tudjam fzetni(már csak ennyi hiányzik, h meglegyen a cucc). Kölcsön meg nem tudok kérni, úgyhogy marad a márciusi vétel...
-
Darko_addict
őstag
válasz
Satyricon #9554 üzenetére
Srácok, túl sokat lovagoltok ezen!
A, lehetőség: megveszed 40-ért garinélkül
B, megveszed 80-ért hiteles forrásból.Ezzel elfogadod, hogy ha egy hét alatt szétmegy valamiért, akkor lőtted, bszhatod vagy boldog lehetsz vele min. 2 évig! És akkor nem kell hónapokat érdeklődni, hogy gari nélkül cserélik-e vagy nem.
-
dudika10
veterán
válasz
Satyricon #9554 üzenetére
Nincs szervizük Mo-n. Nem foglalkoznak a visszaküldéssel, hasonlókkal. Biztos átgondolták és addig osztottak-szoroztak amíg ki nem jött, hogy nem éri meg szervízhálózatot fenntartani. Számla/garlevél azért kell, mert Te a vásárlás napjától számítva kapsz 2 év garanciát. Lehet, hogy ők azt a szettet 2005-ben gártották és Te akkor vetted meg. Akkor nincs rá gar már régen. De ha 2010-ben vetted meg akkor cserélni kell, mert akkor neked még jár az a 2 év garancia.
Ilyen egyszerű. Semmilyen típusszám alapján nem tudják, hogy mikor vetted a garanciához pedig az kell.
Én személy szerint minden garancialevelet megőrzök, azért adják őket a boltban. És teljesen természetesnek tartom, hogy elkéri a boltos/ügyfélszolgálatos amikor gariztatni akarok. Ez alapján lehet azonosítani. Ha pl eladod a terméket és adod vele a garancialevelet akkor senki nem fog panaszkodni, hogy miért nem a vevő neve van rajta.
Most van rá garancia vagy nincs? Mert ha nincs akkor egyáltalán nem értem, hogy miért vagy felháborodva ha nem cserélik. -
Satyricon
addikt
válasz
dudika10 #9547 üzenetére
Lehet úgy kellett volna kérdeznem, ha a cuccot elküldjük nekik, akkor se lehet gariztatni? Azért ha visszaküldeném nekik és látnák, hogy tényleg eredeti a cucc, és sérülésmentes, akkor csak meggyőződtek volna róla, hogy nem akarom őket átb*szni. Nem? A PID és a vonalkód alapján, mert gondolom a mélynyomó alján vagy valahol elrejtve csak van vonalkód vagy széraszám, ami alapján be tudják azonosítani, hogy kié a hangcucc. Nem? Vagyis, hogy nem különböző PID szériákból összepakolt igénytelen Z5500-ról van szó... És ha nincs ilyen, akkor azt is meg lehetne csinálni, hogy azonos PID számú hangcucchoz kerítek a neten azonos PID számú garipapírt, azt csőváz, lehet is gariztatni a hangcuccot. Igaz baromi kevés ember van, aki kölcsönadja a hangcucca garipapírját... Nade... Pénzért lehet meggondolná magát...
Am félreértés ne essen, nem tudnék ilyet csinálni, csak próbálom megérteni, mi a fsznak a garipapír nekik, ha helyette elküldeném nekik a meghibásodott hangcuccot?
És ha valaki megszerzi a másiknak a garipapírját, persze illetéktelenül, és felhívja a Logi-t, hogy elcsesződött a hangcucc és hogy a garipapír megvan, akkor mit tesz a Logi? Arra azért kíváncsi lennék... Szóval érdekesnek tartom, hogy egy szros garipapírt többre néznek, mint egy meghibásodott, cseregaris Z5500-at, amire már nincs gari...
Érdekelne a véleményetek ezzel kapcs.ban.
-
Darko_addict
őstag
válasz
odymandrell5 #9552 üzenetére
Optikai egy van, méretbeli különbségek vannak. Tesco-ba nem tudom van-e, ha van, akkor biztos drága, mert amúgy sem tartoznak az olcsóbbak közé. Szaküzletbe kellene menj, én Media Markt-ban vásárolom a legtöbb dolgot vagy neten.
Most nézem neten az árakat, olyat ne vegyél, ami fél méteres és 125Ft-ba kerül!!
Nekem az 5m-es ~4.000 körül volt. -
odymandrell5
csendes tag
Elvileg csütörtökre hozza a futár a pakkomat. A PS3-mal optikai kábellel szeretném összekötni, az gondolom nem része a szettnek. Megyek ma Tesco-ba, milyen kábelt kérjek az eladótól? Többféle optikai kábel van? Vagy teljesen mindegy?
(elnézést, de nagyon nem értek hozzá, viszont gyorsan tanulok)
-
törölt tag
válasz
Darko_addict #9550 üzenetére
Egyet probálj ki,és megtudod!
Miért is néznél furcsán? -
Darko_addict
őstag
-
-
dudika10
veterán
válasz
Satyricon #9546 üzenetére
Z5500-t szerintem sose gariztattak garlevél nélkül.
Ki lenne az az idióta gyártó aki betelefonálsz, hogy rossz a gépezet és küldi önköltségen az újat? Minden második betelefonálás visszaélés lenne.
Régebben olcsóbb termékeket legariztatták csak pid szám alapján, de szerintem ma már az sem megy olyan könnyen. Túl könnyen vissza lehetett élni vele. És teljesen jogos, hogy nem fogják csak úgy legariztatni. Sehol nem is működik így, csak náluk működött kb. -
Satyricon
addikt
válasz
balage25 #9543 üzenetére
Az igeeen!
Én betelefonáltam múlt héten a Magyar Logi képviselethez és megkérdeztem, hogy van egy cseregaris Z5500-asa haveromnak, aminek nincs meg a garipapírja. És megkérdeztem, ha meghibásodik, akkor mit lehetne tenni? Azt mondta a nő, hogy garipapír nélkül semmit! Ezt add össze!
Azért mondtam h haveromnak van Z5500-asa, mert feltünő lett volna ha azt mondom, hogy 1 sráctól akarom megvenni a hangcuccot, ami cseregaris, de nincs garipapírja, mert akkor 1000% h ugyanezt mondta volna, de akkor azért, mert az nekik nem üzlet ha kéz alól veszem, és nem tőlük. Igaz így is azt mondták, h nem tudnak vele mit kezdeni.
Am nekem is könnyebb lett volna 60.000-ért megvenni a cseregaris, garipapír nélküli cuccot, minthogy 82.000 ft+pkg-ért megvenni újonnan, holott állítólag tökmindegy hogy van-e papírja vagy nincs. És én még mostsem tudom, mitől függ, hogy gariztatják-e a cuccokat garipapír nélkül...
-
Amire kitalálták, arra tökéletes. Ami ennél jobban szól, az lényegesen többe kerül. Nekem egy sony str-db940-es sony erősítöt, és a hozzá való hangfalakat váltotta, mert ezeket simán felraktam a falra, és nincsenek útban. Filmet nézni, pc-n játszani, nem kell ennél jobb.
-
Én is vettem egy z5500-ast garlevél nélkül. Felhívtam Őket, mert néha vibrált a háttérvilágítás. Kérdezték, hogy mikor vettem. A garlevélre meg annyit mondtak, hogy akkor is telefonáljak vissza, ha nincs meg, mert valamit akkor is intéznek. Ez fél éve volt, azóta nem vibrál a háttérvilágítás, így nem telefonáltam vissza.
Van még egy garis ügyintézésem, ezt is leírom, hogy mindenki lássa mennyire korrekt a Logitech. Az egy éves kisfiam eltörte a billentyűzetem USB-s vevőjét. Felhívtam, az ügyfélszolgálatot, hogy hol lehet ilyet venni. Csak annyit mondtak, hogy küldenek egyet INGYEN. Egy hét múlva hozta a postás. Eltelt egy év, megint eltörte a fiam a vevőt. Ismét betelefonáltam, erre küldtek, szintén INGYEN egy Logitech LX8-as egeret, ami cirka 7000Ft a boltban. Azzal az indokkal, hogy ennek nehezebb eltörni a vevőjét, mert a gép mögé is be tudom tenni. Az eredeti vevőt sikerült megforrasztani, és már a fiam is megnőtt.
A második telefonálásomkor, már gari sem volt a cuccra.
-
ZZotyo
csendes tag
Elvileg ésszerű hogy legariztatják bár akkor is sztem csak úgy az ésszerű ha visszaküldöd a rosszat mert a PID számból kiderül hogy mikor gyártották és ha visszaküldöd azzal bizonyítod hogy ez egy valós termék nem csak szedtél valahonnét egy képet.... onnéttól fogva meg tökmindegy szerintem hogy kinél van a termék ha az még a 2 éven belül van akkor kicseréli a terméket legalábbis sztem így ésszerű lenne.
-
ZZotyo
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a cucc gariztatásához szükséges a számla megléte? vagy elég a terméken levő PID is?
Köszi a segítséget előre is.
-
Neoteric
addikt
válasz
odymandrell5 #9533 üzenetére
3at lehet rákötni: 1et analógon 3kábellel, 1et optikaival, 1et meg coaxxal.
-
odymandrell5
csendes tag
A héten vennék én is egy ilyet. A Pixmania ugye kiesett, a gyrotech webshopban bruttó 73e HUF, és elvileg ingyen házhoz is hozzák. Remélem tisztességes csapat.
Elsősorban PS3 játékokhoz és hd filmekhez lesz, gondolom nagy változás az lcd tv beépített hangszóróihoz képest.
Kezdő vagyok a területen - kérdésem, hogy lehet erre egyszerre több készüléket is rádugni? Tehát a PS3 mellett kiszolgálhatja az asztali dvd lejátszót, a T-Home-os doboz, neadjisten az Xboxot is, úgy, hogy nem kell folyton cserélgetni a hátulján a kábeleket? -
MaciG
addikt
válasz
Darko_addict #9531 üzenetére
Értem, bár ugye ez a hangzás egy olyan dolog ami eléggé szubjektív. Nekem személy szerint az első szempont a tiszta, erős mély. Persze a hangzás is számít, de ha az lenne a fő szempont akkor nem ezt vettem volna, hanem egy erősítőt meg 2 álló hangfalat azt kész.
-
MaciG
addikt
válasz
Darko_addict #9526 üzenetére
Elkezdtem próbálgatni a különbséget, de nekem 6ch- ba szebben szól mint musicba
-
MaciG
addikt
válasz
Darko_addict #9526 üzenetére
Milyen a hangkarid? Neme egy Creative SB X-FI Xtreme Gamer Fatal1ty Pro van, és entretaimant modban használom
-
szimcsi
senior tag
válasz
Darko_addict #9522 üzenetére
Nekem olyankor csak opticalon van hang, én kmplayerrel nézem.
-
Darko_addict
őstag
válasz
szimcsi #9521 üzenetére
Én az esetek nagy többségében PL II Movie-n nézem. Ha halknak ítélem vagy cinyókának, akkor Stereo 2x.
MPC Home Cinema-ban van Erősítő. Én azt feltoltam a felére, így halkabban is lehet hangosabb a film. Ott sok a beállítási lehetőség, már csak azon nézek filmet egyszerű DivX-től kezdve 1080p-s filmekig.Szerk.: Én Direct-en használom.
-
szimcsi
senior tag
Ha olyan filmet néztek, aminek a hangja ac3 2ch-es, akkor ti mire állítva nézitek az opticalon belül?
PLII Movie, PLII Music, Stereo, Stereo x2?
Néha belefutok ilyen filmekbe, de ezek olyan vékonykán szólnak. -
MaciG
addikt
válasz
Darko_addict #9512 üzenetére
Nem állsz túl optimistán a cumóhoz...
-
Satyricon
addikt
Én sztem holnap felhívom Logiékat és megkérdem, hogy garipapír nincs a cserecuccra, de szállítólevél van, hogy jár-e rá a cseregari... Remélem igen, mert akkor jövő7en + is veszem a cuccot!
Szerk.: Darko_addict: Akkor azt a telószámot kell hívni, amit pü-be megadtál pár napja... Igaz?
-
prime_adam
aktív tag
Amúgy a itt a PID-eket olvasva van különbség mikori gyártású azon kívül h idősebb? Pl javítottak benne valamit vagy ilyesmi?
(nekem R017-es és 2010 őszén lett véve)
-
kensz
csendes tag
válasz
Darko_addict #9510 üzenetére
Felhívtam a logit és ők mondták.
-
kensz
csendes tag
válasz
Darko_addict #9508 üzenetére
Amit cserébe küldenek arra már nincsen garancia.
-
Darko_addict
őstag
Srácok, Ti mennyit vacakoltok.
Szerintem, ha cserélik, arra újra van 2 év gari. Miért is ne lenne?
Mi van, ha 2 nap múlva kinyúlik?
-
Satyricon
addikt
Srácok.
Van egy másik megoldás: Egy srác itt PH-n árul egy Z5500-at, amit cseréltek neki.garanciálisan. Gari már nincs rá, mert arra már nem jár. Viszont szállítólevele van(gondolom azon vannak adatok a cuccról) és így adja 60.000-ért. A srác után néztem, nincs pirospontja sem, és sztem még nem is véleményezték...
Szerintetek érdemes megvenni tőle így szállítólevelesen??
Úgy értem, ha baja lesz a cuccnak, a szállítólevél már elég lesz a cucc gariztatásához?
-
Satyricon
addikt
válasz
Darko_addict #9503 üzenetére
Még a garipapírral kapcs.ban: Akkor ennyi erővel zsír új hangcuccot is lehetne tök ingyen szerezni nem?
Felhívni Logiékat, h elszállt a hangcuccom. Kitalálom, hogy kevés a basszus, elcsesződött a soundtouch, azt ha kérik róla a képet, hogy megsemmisítettem, rákeresek a neten egy darabokra tört hangcuccra. Majd a PhotoShopp-pal élethűen megbabrálom, hogy pl az én szobámba legyen(nehogy észrevegyék, hogy azt a képet már elküldte nekik valaki más). Azt kész is... Nevet meg pofonegyszerűen lehet szerezni, és azt bemondani.
Szóval sztem a Logitechnek is van esze és ezért is kéri a garipapírt...
-
Darko_addict
őstag
válasz
Macgyver89 #9501 üzenetére
Képzeld csak el, ha senkiével nem foglalkoznának. Elég durva káosz lenne. Nem tudom nálad miért nem kértek semmi bizonyítékot. Talán Logi-tól rendelted direkt és így az ő saját rendszerükbe kerültél be?
-
Satyricon
addikt
válasz
Darko_addict #9499 üzenetére
Álljon meg a mehet(
) Az addig oks, hogy a gari onnantól kezdve számít, amikor megveszem a cuccost, amit tökmind1, mikor gyártottak... De... Aki valamiért eladja, és amíg a másik nem kezdi el használni, nem áll meg a gari... Szóval azért adja a srác 20 hó garival, mert akitől vette, már 4 hónapig használta(vagy csak pár napig, aztán valamiért elpasszolta, nem tudni) A lényeg: Garipapír nélkül sztem b*szva van az ember...
-
Macgyver89
csendes tag
válasz
Darko_addict #9500 üzenetére
Én csak a tapasztalataimat írtam le! Sorry! Nálam a kutya se foglalkozott a garipapírral! Sőt nem is kérték!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest