Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
válasz
balage25 #9543 üzenetére
Az igeeen!
Én betelefonáltam múlt héten a Magyar Logi képviselethez és megkérdeztem, hogy van egy cseregaris Z5500-asa haveromnak, aminek nincs meg a garipapírja. És megkérdeztem, ha meghibásodik, akkor mit lehetne tenni? Azt mondta a nő, hogy garipapír nélkül semmit! Ezt add össze!
Azért mondtam h haveromnak van Z5500-asa, mert feltünő lett volna ha azt mondom, hogy 1 sráctól akarom megvenni a hangcuccot, ami cseregaris, de nincs garipapírja, mert akkor 1000% h ugyanezt mondta volna, de akkor azért, mert az nekik nem üzlet ha kéz alól veszem, és nem tőlük. Igaz így is azt mondták, h nem tudnak vele mit kezdeni.
Am nekem is könnyebb lett volna 60.000-ért megvenni a cseregaris, garipapír nélküli cuccot, minthogy 82.000 ft+pkg-ért megvenni újonnan, holott állítólag tökmindegy hogy van-e papírja vagy nincs. És én még mostsem tudom, mitől függ, hogy gariztatják-e a cuccokat garipapír nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest