- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudo
tag
Hát senki nem segít nekem?
Gigabyte Z270N wifi Mini-ITX - I5 6600 - 16GB Corsair RAM - Samsung 980 pro SSD - WD Red 2TB - Cooler Master V 700 - Phanteks Enthoo Evolv ITX
-
dudo
tag
UP!
Gigabyte Z270N wifi Mini-ITX - I5 6600 - 16GB Corsair RAM - Samsung 980 pro SSD - WD Red 2TB - Cooler Master V 700 - Phanteks Enthoo Evolv ITX
-
törölt tag
Hali!
Fejből sajnos nem tudom megmondani, s csak jövő hét kedden tudnám megnézni.
De ha bedobod be a kérdést az Audigy2 topic-ba, biztosan segítenek! Bővebben: link -
Austi
tag
Venni akarok egy Audigy 2 ZS hangkarit de annak is van többféle típusa kérdésem az lenne hogy Z-5500 hez melyik lenne a legjobb,vagy a drágább típusut kise használnám?
Típusok: Creative Labs Sound Blaster Audigy 2 ZS
Creative Labs Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum
Creative Labs Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum Pro
Szal akkor simán jo a sima ZS is? -
-
törölt tag
A dobozoshoz kapsz négy lemezt, ezek tartalma:
1, A driver, ill. alkalmazások. (Ezt az OEM verzióhoz is já(na). - Boltja válogatja, adnak-e. Ha nem, kérni kell.)
2, DVD Audio Sampler disc - egész tűrhető felvételeket is találni rajt.
3, Sounds Best on SoundBlaster - játékokból kivágott jelenetek, hangra kihegyezve, plusz extrák.
4, DVD-n a két játék.
Tartalmaz még ezen kívül egy Au2 matricát, kábelt az optikai egységgel való összekötéshez, meg egy A4-es nagyságú lapra nyomott beüzemelési útmutatót.
Az OEM-nél a driver CD kivételével ezekről le kell mondanod, viszont maga a kártya ugyanaz, így a hangélmény nem fog csorbulni akkor sem, ha ilyet veszel!
A döntés a Tiéd.
A mostani árárakról nem sokat tudok, legutóbb 20k mozgott a dobozos. (User's.) -
törölt tag
Ha össze van kötve, akkor ezen át megy a jel, de sokan azt mondják, ez némelyest ront a minőségen. Számomra mondjuk tökugyanúgy szól kábellel, mint nélküle.
Igazából ennyit tudok a zsinórról, de ha az Audigy 2 topicban is megkérdezed, Raymond biztosan elmondja, mi hogyan merre mennyi. -
Gab80
csendes tag
Sziasztok!
Nekem eddig bírta a Logitech Z-5500 hangfalam. A controll panelba nem érzékeli a 6 csatornás hangbemenetet és a koax digit bemenetet. mintha nem volna rákötve semmi. Sőt mikor kapcsolgatom és a 6 csatornához érek a kijelzőn krix kraxok lesznak és kikapcsol a panel. Csak az optical működik. Ne gondoljátok, hogy ideges vok. Visszaviszem és a fejükhöz dobom, ha nem én vok a hibás. Nem fogok várni remélem 5 hetet míg kiderítik mi lesz vele. Holnap viszem be.
Esetleg valakinek hasonló gondjai? -
Gab80
csendes tag
Na szép. Ma már az optical sem megy. Minden bemenetnél csak annyit ír Detecting....
-
Gab80
csendes tag
Bevittem még aznap az üzletbe. A srácot jól ismerem ezért egyből telefonált mi a helyzet ilyenkor majd mondták
-ilyenkor a készüléket automatikusan cserélik.
Szerintem meg sem nézik mi volt vele a gond csak kicserélik és kész. Aggaszt mert jó lett volna tudni mi okozhatja ezt a gondot nehogy máskor is előforduljon. Ezt tudtam, hogy csere lesz mert a logitechnak közép-Európában nincs szervíze. Ezért ha egy biztosíték is megy csak ki kicerélik. Ebből a tekintetből szerintem jó dolog. Azt azonban nem tudom, hogy a garancia új termék lévén előről kezdődik? -
salazar
csendes tag
válasz #72042496 #364 üzenetére
Szia Balika.
Légyszi írd már meg milyen tapasztalataid vannak a z-5500-zal kapcsolatban. Konkrétan az érdekelne, hogy érdemes-e cserélnem Sb live 5.1 hangkarimat Audigy zs-re. Neked bevált-e zs-sel a cucc.
Egyébként kibróbáltam a cuccot optikain és koaxiális kimeneten is dvd lejátszóval, de rá kellett jönnöm, hogy egy hangkártyával ezerszer szebben szól.Haverok, buli, fanta
-
törölt tag
Hali!
Hogy a Live!-ról érdemes-e cserélni, azt nem tudom, mivel csak az Au2-vel kapcsolatban vannak tapasztalataim. Az valami brutális...
''...de rá kellett jönnöm, hogy egy hangkártyával ezerszer szebben szól.''
Ezt nem értem. Mindenképpen átmegy a hangkártyán a jel, csak az erősítő más bemeneten fogadja azt...
A digitális jelet szoftveresen dekódolod? (Csak mert a Live! - ha jól emlékszem - hardverből nem képes ilyesmire.)
Gab80: Ha cserélik, új garilevelet is kell adniuk, hiszen új terméket kapsz, amihez jár az X év garancia. Bővebben: link -
salazar
csendes tag
válasz #72042496 #368 üzenetére
Azt akartam ezzel mondani, hogy amikor a live-ról küldtem ki a jelet 6 csatornás direktbe, tehát a live kódolta az 5,1-es jelet akkor érezhetően szebben szólt mint amikor asztali dvd-lejátszóval optikai illetve koax kábelen küldtem a jelet és a z-5500 dekódolta azt.
Az ezzel a problémám, hogy én naiv arra számítottam, hogyha a logitechhel dekódolom a jelet akkor az ugyanolyan szépen szól, hát nem. Na mindegy rendeltem én is egy audigy zs karit. Sajna csak oem verziót tudnak belőle hozni sulinetben. Remélem tényleg nem különbözik maga a kari a dobozos változattól csak a cd-k mennyiségében.
egyébként neked mi a tapasztalatod ha a z-5500-zal kódoltatod az 5,1-es hangot.
Mi befolyásolhatja azt, hogy hogy szól ilyenkor a cucc?Haverok, buli, fanta
-
törölt tag
Nálam a hangminőség ugyanolyan, semmi különbséget nem hallok, talán csak annyit, hogy ha a hangkártya dekódolja a jelet, mintha hangosabban tudna szólni a rendszer (szoftverből ugye lehet dobni a hangerőn).
Ezt úgy értem, hogy ha teszem azt, a 20-ból 5 led világít, analóg átkötés esetén hangosabb, mint coaxiálisnál. Nem pedig úgy, hogy csutra tekerve bömböltetem.
(Ráadásul még így is azzal jött le a felettem lakó, halkítsam le a Gyűrűk Urát. Pedig igyekeztem halk maradni... )
Lehet, hogy Nálad az equalizer kicsit megdolgozza a hanganyagot (nálam le van tiltva), s az így kapott eredményt tetszetősebbnek találod.
Az Au2 kiváló választás, maga a kártya biztosan ugyanaz, mint a dobozos változatban. Arra azonban figyelj, hogy megfelelő driver CD-t mindenképpen adjanak hozzá! Ezt azért hangsúlyozom, mert valaki - az illető az Audigy 2 topicban írt az esetről - nem kicsit szívott ilyennel...
A múltkor el is felejtettem: Az Au2 támogatja az AdvancedHD-t, tehát felkészülhetsz, hogy az ezt kihasználó játékok igencsak meg fognak dörrenni... -
salazar
csendes tag
válasz #72042496 #370 üzenetére
Ok köszi az infót.
Egyébként végigolvastam az Audigy2 topicot úgyhogy figyeltem a vásárlásnál megvan a zs driver lemez. Nagyon elégedett vagyok vele gyönyörűen szól audigy 2 zs-sel. Most éppen mással szívok: Abit nf7-s dual memóriavezérlés. Ugyhogy megyek is át amásik topicba hátha van valaki aki tud segíteni. Mégegyszer köszi az infókat.
Ui: Én az asztali DVD lejátszóról átvitt hangot tartom kevésnek amit a z-5500-as dekódól.Haverok, buli, fanta
-
tepi5
csendes tag
sziasztok hol lehet mostanság ilyen logitech z5500 at beszerezni??
-
törölt tag
-
Elenion
csendes tag
Hello!
Én is azt kérdezném, amit Tepi5. Hol lehet ilyen audiocsodát vásárolni manapság? Sőt, fokozom: hol érdemes, és mennyiért? köszNationes absunt, Terra adest. Homo hominum, vivens viventium sum.
-
törölt tag
Bővebben: link
Itt 87k-ért hirdetik, szerintem ez jó ár. Ha jobban körülnézel, nem kizárt, hogy találsz néhány ezressel olcsóbban is...
Hogy hol érdemes? Hát, nem tudom. Én a Varázspálcától rendeltem annak idején 88k-ért, ingyen házhoz szállították (nem utolsó szempont!), garanciális problémám hál' Istennek nem volt a szettel.
(Most viszont nem láttam Z-5500-at a kínálatukban, de a honlap alapján valami nagy átszervezés folyik arrafelé, lehet, hogy hamarosan újra lesz nekik.) -
Gab80
csendes tag
Még mindig nem érkezett meg a cucc!
Azt mondták minnt leér Pestről a raktárból a hangfal kapom egyből. Azt mondják a pesti raktárukban nincs ezért kell várnom. Mondhatom kegyetlen idegesítő, hogy ilyen sokat kel várnom ráadásúl nem mondanak semmit, hogy mi lehet a gond, vagy ez máskor is elő fog e fordulni. Idegesít. Fejhallgatóval hallgatok mindent gondolom nem kell mondanom milyen a minősége a hangfal mellett -
Gab80
csendes tag
Sziasztok.
Nem a cuuc még mindig nem jött meg.
Azért írok , mert észrevettem most hogy fejhallgatóval hallgatom a zenét és a játékokat alapzaj van mellette. Sistergésszerűség hallatszik mikor a winyo tölt. Szerintetetk ez normális? Lehet ez tette tönkre a hangfalam? Az alaplapi hangkártyámat hallgatom mert még mindig nem vettem meg az audigy ZS-t. Ugye most nyár van és másra kell a pénz Szóval miért lehet ez a zaj és hogy lehetne megszüntetni? -
Junó
tag
Hali mindenkinek!
Kaptam egy vezeték nélküli Logitech billentyűzetet, és egeret.
Van a házban egy combo, és kettő író egy dvd, és egy cd író.
Amikor beüzemeltem az infra dolgokat, a két írót az XP nem ismeri fel, le vannak tiltva. Valaki tudna segíteni ebben hogyan lehet az infra dolgokat használni XP alatt? Előre is köszönöm!!! -
törölt tag
Akkor már Te is tudod, miért nem szeretjük az alaplapi hangkártyákat...
A zaj sajnos teljesen természetes, a különböző mechanikus zörejek sokszor áthallatszanak az integrált hangkeltőknél.
Némítsd el az összes bemenetet, ez biztosan segít valamennyit. Ha pedig összejön a pénz, ruházz be egy Au2-re.
A hangfalat biztosan nem ez tette tönkre, szerintem kifogtál egy hibás példányt.
Remélem, hamarosan megjön a váltás hangrendszer, már ideje lenne. -
I. Richard
senior tag
Hali!
Ugye sulinetre nem lehet hangfalat venni?
Kinéztem magamnak 1 ilyen szettet, erre már azt lehet mondani, hogy jó
25cm-es mélynyomó Ez kell az öcsém arcába, este 11-kor
Egyébként egy ~15nm-es szobába elég lesz? Mert nekem jelenleg az a lényeg, hogy a mélyeket a gyomromban is érezzem -
Gibkey
tag
Senkinek sincs még eladó Z-5500-asa ?
Mert érdekele ^^ -
törölt tag
válasz I. Richard #384 üzenetére
Hát, ha mindenképpen le akarod bontani a szobát, akkor egyszerűbb megoldást is tudnék javasolni, de ha ragszkodsz a Z-5500-hoz, megnyugtatlak a következő beszámolóval :
Szóval. Tegnap jól feltekertük a hangerőt (maximumig ), namost a 80m2-es lakás szobámmal átelleni részéhez tartozó erkély berezonált. Másvalaki azzal jött, hogy mozog alatta az asztal...és gyönyörű, tiszta hangon szólt még így is, tehát ha arról van szó, egy kisebb háztömb könnyűzenei igényeit is messzemenően ki lehet elégíteni vele.
Gibkey: Kevés esélyt látok rá, hogy valaki meg akarjon válni tőle, max. ha ráviszi a kényszer... -
törölt tag
Öööö.
Bővebben: link
#14 és #17. -
Gab80
csendes tag
Sziasztok!
egnap megérkezett a csomagom Ebben nem csalódtam bontatlan dobozban kaptam meg. Az azért kicsit aggaszt, hogy nem tudom mi baja volt és ilyen sokat kellett rá várnom. Végre itt van és az a lényeg semmi más. -
törölt tag
válasz I. Richard #388 üzenetére
Gab80: Hát, mit ne mondjak, jól megvárattak!
''Ebben nem csalódtam bontatlan dobozban kaptam meg.''
Az előzőt nem?!
[Szerkesztve] -
I. Richard
senior tag
UP
Kitől érdemes megrendelni?
Kinéztem magamnak a Demand2000-et, gondolom meg kell rendelni? Vagy van jobb hely? (semmi reklám ) -
törölt tag
válasz I. Richard #391 üzenetére
Mindjárt agybajt kapok!
Bővebben: link -
Gibkey
tag
Na !
Márcsak 75k megy ez még lejebbis hehe -
I. Richard
senior tag
Bár most kaptam méjlt a Demand-tól, elvileg megrendelem és másnapra mehetek érte!!
És itt 82k, ami szerintem nem olyan vészes.... Még meggondolom! -
I. Richard
senior tag
Hát most néztem.... Szerintem nem éri meg a Pixmania, legalábbis nekem... Az Andrássy útra kb. fél óra alatt beérek (500-800 forint benzin), szinte azonnal hozzák, és azért mégis csak 1 magyar cég
-
törölt tag
válasz I. Richard #395 üzenetére
Hát igen, a kiszállítási feltételeket nem figyeltem.
Milyen jó is volt anno, mikor a Varázspálca az ajtóm elé kihozta ingyen...
Gibkey: Ennél olcsóbb nem hiszem, hogy lesz, legalábbis mostanában. Nézd csak meg, a Z-680 is hogy tartja az árát. -
Slypi
csendes tag
Sziasztok!
A legutóbb az miskolci MM-ben láttam ezt a gyönyörűséget . Eddig azt olvastam róla (hibaként), hogy fix a kábelezése. Itt viszont a szateliteken és a szubon csíptetőcs csatlakozás volt. Ez valami új széria, mit tudtok erről?
Nagyon áhítozom egy ilyenre, házimozi rendszer erősítőjének (+ pc-s ''video'' erősítésére) szánnám, mi a véleményetek, ár/teljesítményben van-e konkurens?
Slypi -
törölt tag
Hali!
A Z-5500-on a szatelitekbe fixen, a mélybe pedig RCA véggel csatlakoznak a kábelek. Biztos, hogy Z-5500 volt az, amit láttál?
Nem keverted véletlenül a Creative Megaworks 550-el?
Ha már itt tartunk, ez a hangfal is állítólag hatalmasat szól, 50k körül mozog az új ára. (Dekóder viszont nem jár hozzá.)
Összességében szerintem a Z-5500 éri meg a legjobban. Én sem véletlenül könyörögtem ki egy ilyet...
szerk: Még a 7.1-es Gigaworks S750 is szóba jöhet, mint alternatíva, de csak ha van helyed hozzá. (És pénzed is egy Creative dekóderre.)
Bárhogyan is dönts, egy jó hangkártyát (Audigy) nagyon meg tudnak hálálni ezek a hangrendszerek.
[Szerkesztve] -
I. Richard
senior tag
Sziasztok!
Megvan a hangfalszett!!!
Nagyon király.....
Ja, és én már a CSIPESZES változatot kaptam, tehát olyan kábelekkel kötöm össze, amilyennel akarom!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest