Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
Kb. ennyi előnye van az integráltnak. Mármint a driver támogatásra gondolok. Feltelepíted és nincs vele gond (általában). Az Audigy2 ZS nagyon jó kártya XP alatt! Sajna elég gusztustalan a Creative-tól az, hogy a saját termékükhöz nem képesek egy normális drivert fabrikálni.
X-FI-vel már más a helyzet. No azt nem mondanám ez esetben sem, hogy rózsás, de talán pár fokkal jobb a helyzet mint az Audigy2 ZS esetében. Nekem szerencsére szépen és tisztán szól a karim Vista alatt is. Csak a filmnézés és zene hallgatás részére gondolok. Játszani nem nagyon szoktam, ezért nem is nagyon próbálgattam az OpenAL dolgokat.
Abban is biztos vagyok, hogy a Xonar majd egy lórúgás lesz a hangfal rendszerednek! Akkor lesz igazán pazar, luxus feeling!
Az EAX mára már lerágott csont. Inkább ahogyan te is mondod OpenAL a befutó.
Amúgy örülök, hogy neked jó bevált a rendszer.
Használd egészséggel még sokáig! 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford topik
- Google Chrome
- Mozilla Firefox
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
X-FI-vel már más a helyzet. No azt nem mondanám ez esetben sem, hogy rózsás, de talán pár fokkal jobb a helyzet mint az Audigy2 ZS esetében. Nekem szerencsére szépen és tisztán szól a karim Vista alatt is. Csak a filmnézés és zene hallgatás részére gondolok. Játszani nem nagyon szoktam, ezért nem is nagyon próbálgattam az OpenAL dolgokat.
Abban is biztos vagyok, hogy a Xonar majd egy lórúgás lesz a hangfal rendszerednek! Akkor lesz igazán pazar, luxus feeling!
Az EAX mára már lerágott csont. Inkább ahogyan te is mondod OpenAL a befutó.
Használd egészséggel még sokáig!