Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SSD kibeszélő
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
Kb. ennyi előnye van az integráltnak. Mármint a driver támogatásra gondolok. Feltelepíted és nincs vele gond (általában). Az Audigy2 ZS nagyon jó kártya XP alatt! Sajna elég gusztustalan a Creative-tól az, hogy a saját termékükhöz nem képesek egy normális drivert fabrikálni.
X-FI-vel már más a helyzet. No azt nem mondanám ez esetben sem, hogy rózsás, de talán pár fokkal jobb a helyzet mint az Audigy2 ZS esetében. Nekem szerencsére szépen és tisztán szól a karim Vista alatt is. Csak a filmnézés és zene hallgatás részére gondolok. Játszani nem nagyon szoktam, ezért nem is nagyon próbálgattam az OpenAL dolgokat.
Abban is biztos vagyok, hogy a Xonar majd egy lórúgás lesz a hangfal rendszerednek! Akkor lesz igazán pazar, luxus feeling!
Az EAX mára már lerágott csont. Inkább ahogyan te is mondod OpenAL a befutó.
Amúgy örülök, hogy neked jó bevált a rendszer.
Használd egészséggel még sokáig! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos autók - motorok
- Apple Watch
- OLED monitor topic
- sh4d0w: Van-e még?
- OLED TV topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
X-FI-vel már más a helyzet. No azt nem mondanám ez esetben sem, hogy rózsás, de talán pár fokkal jobb a helyzet mint az Audigy2 ZS esetében. Nekem szerencsére szépen és tisztán szól a karim Vista alatt is. Csak a filmnézés és zene hallgatás részére gondolok. Játszani nem nagyon szoktam, ezért nem is nagyon próbálgattam az OpenAL dolgokat.
Abban is biztos vagyok, hogy a Xonar majd egy lórúgás lesz a hangfal rendszerednek! Akkor lesz igazán pazar, luxus feeling!
Az EAX mára már lerágott csont. Inkább ahogyan te is mondod OpenAL a befutó.
Használd egészséggel még sokáig!