Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: nagyvállalatok felé is nyit az Adata
- Milyen széket vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Ma beszereztem egy ilyen ketyerét. Észrevettem, hogy a mélyláda a jobb oldali hangfalhoz van csatlakoztatva. Amikor bedugom a gépembe a jack kábelt, a HD Audio Manager megkérdezi, hogy mit csatlakoztattam. Na most itt a gond. Nem lehet 2.1-es hangfalat kiválasztani. először maradt az 5.1, ahol letiltottam minden nem szükséges hangfalt, így maradt meg a 2.1. Ekkor viszont a mélyláda nem működött. Ezután átállítottam "sima" sztereróra és a mélyláda életre kelt. Kérdezném tőletek, hogy jól csináltam-e, amikor sztereóként jelöltem meg a csatlakozást?
A mélyládának mennyire kell aktívnak lennie zenéknél vagy játékoknál? Kellene-e hallanom a mélyláda basszusát is? Mert nálam a két hangfal egyszerűen elnyomja a mélynyomó morajlását, eléggé erőtlennek tűnik, pedig mások pont a túlzottan mély hangokra panaszkodtak... Ez normális dolog?
Az elrendezést sajna csak úgy tudtam megoldani, hogy a két hangfal a monitor két oldalán van, a mélyláda pedig a bal oldali hangfal mellett, de ettől még szerintem hallani kéne a mélyládát is.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: nagyvállalatok felé is nyit az Adata
- Gyúrósok ide!
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest