Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KubanitoS

veterán

Sziasztok!

Ma beszereztem egy ilyen ketyerét. Észrevettem, hogy a mélyláda a jobb oldali hangfalhoz van csatlakoztatva. Amikor bedugom a gépembe a jack kábelt, a HD Audio Manager megkérdezi, hogy mit csatlakoztattam. Na most itt a gond. Nem lehet 2.1-es hangfalat kiválasztani. először maradt az 5.1, ahol letiltottam minden nem szükséges hangfalt, így maradt meg a 2.1. Ekkor viszont a mélyláda nem működött. Ezután átállítottam "sima" sztereróra és a mélyláda életre kelt. Kérdezném tőletek, hogy jól csináltam-e, amikor sztereóként jelöltem meg a csatlakozást?

A mélyládának mennyire kell aktívnak lennie zenéknél vagy játékoknál? Kellene-e hallanom a mélyláda basszusát is? Mert nálam a két hangfal egyszerűen elnyomja a mélynyomó morajlását, eléggé erőtlennek tűnik, pedig mások pont a túlzottan mély hangokra panaszkodtak... Ez normális dolog?

Az elrendezést sajna csak úgy tudtam megoldani, hogy a két hangfal a monitor két oldalán van, a mélyláda pedig a bal oldali hangfal mellett, de ettől még szerintem hallani kéne a mélyládát is.

Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák