Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
azt árulja el valaki, miért jobb a 2.1 zenehallgatásra, mint az 5.1? mert sok helyen ezt olvastam, és nem tűnik logikusnak. bár én nem értek ezekhez a dolgokhoz, ezért is kérdezek inkább
-
Shadowfax
addikt
Na, tegnap én is csatlakoztam az X-230-asok klubjához.
Nagyon pöpec kis szerkezet, jól szól és még szép is.
-
Pityka_
tag
Nagyon szépen, tisztán szól. Én zenére + játékra használom és ezekre tökéletes. Elég élethűen adja vissza a hangokat. Bazi jó basszusa van. Mindemelett szép a kivitele. Ebben a kategóriában nagyon jó vétel. Ár/teljesítmény arányban talán a legjóbb. Szóval zsííír a cucc, csak ajánlani tudom !
-
Pityka_
tag
Sziasztok !
Az X-230-asal kapcsolatban szeretném megtudni, hogy a magashangsugárzók mágnesesen árnyékoltak e. Tehetem e közvetlen a crt monitorom mellé ? -
AXisBOLD
addikt
Köszi megoldva!!
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok. Nekem is egy x-230-om van és lenne egy kérdésem. Ha fejhalgatót dugok bele azt nem tudom hangosítani-halkítani(zsír új a cucc)!!!Várum? alapból ilyen vagy rossz?
Plíz nagyon help! -
AXisBOLD
addikt
Sziasztok. Nekem is egy x-230-om van és lenne egy kérdésem. Ha fejhalgatót dugok bele azt nem tudom hangosítani-halkítani(zsír új a cucc)!!!Várum? alapból ilyen vagy rossz?
Plíz nagyon help! -
Imy
veterán
Én 2 hónap után is azt mondom a 230-as nagyon jó vétel, akinek jó 2.1-es hangszoró kell!
-
bnss
veterán
Üdv!
Én egy Z-3e-re pályzok [link], X-230 és az 5.1-es változata nagyon megfogott, ám a Z széri desginja jobban tetszik. Van vkinek tapasztala ezzel a rendszerrel kapcsolatban?
Az X szériával kapcsolatban nekem csak pozitív tapasztalatom van! Rádiót még nem hallottam a 5.1-esen, szerencsére! -
Messa
tag
Nem az FM tuner miadt fogtak az 530al(5.1es) rádió adást,hanem amiadt,hogy a gyári kábeleli szarok és nincsenek szigetelve vagy mi és olyan helyeken,mint pl Budapest ahol szép mennyiségű rádióadás szaladgál a levegőben az 530as kábelei antenna ként funkcionálnak a szigetelés hiánya miadt így halkan megy a rádió adás is a háttérben miközben te zenét hallgatnál
Ez függ időjárástól meg még kismillió dologtól,de én nem vagyok szakértő.
[Szerkesztve] -
Messa
tag
Sziasztok!
Lassan 2 és fél hónap telt el mióta megvettem a hugomnak az X-230-ast,mert nem bírtam elnézni,hogy a 2000FT-os műanyag dobozokon hallgatja a zenét aminek már a kábelei is ripityára voltak törve.
Nem vártam túl sokat a 2.1től meg a 10.000 alatti kategóriától,de be kell vallanom,hogy kellemesen csalódtam. A mélynyomó fából van a 2 sugárzó szerintem műanyag,de ennek ellenére igencsak kellemes hangzást biztosítanak. Főleg a mélynyomó ami érdekes módon képes volt megmozgatni a számgép asztalt is(na ne röptetésre gondolj
).
Véleményem szerint egy jó vétel volt,mivel kellemes,tiszta a hangzása és azóta sem halottam rá panasztFel tud dobni egy kisebb szobát a megjelenésével és a hangzásával is.Csak ajálani tudom,ja és ez nem rádiózik!!!!!!!,nem zúg,nem búg,bár a füvet néha levághatná helyettem
-
schumi
aktív tag
hali
az lenne a kérdésem hogy ugye ez a 230-as nem rádiózik úgy, mint az 5.1es utódja ? -
Peetee(tm)
aktív tag
Upp!
Ez egy tökéletes választás bármilyen ember számára! nekem is ilyen van de egyszerűen lenyűgöző a hangaja! Habár én zenére és filmre használom, játszani ritkán szoktam a netes gépemen, de egyszerűe jó a hangcucc és kész! -
Imy
veterán
válasz
Laca19 (a) #15 üzenetére
Köszi!
Sztem ilyet veszek, már meg is rendelte, még a 7en megyek érte -
Laca19 (a)
aktív tag
Lehet hogy már láttad és nem sokat segítek, de nézd meg az értékeléseket/hozzászólásokat
[link]
Szerk.:
Szerintem ár/érték viszonylatban a 10-es skálán 12-es!!!
Nekem Z3e-s van, ehhez hasonló, kicsit drágább, én azért ragaszkodtam a Z3e-shez, mert nekem jobban bejön a zárt mélynyomó (de ez egyéni)
Amúgy leírások alapján a 230-asnak brutális a mélynyomója
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Imy
veterán
X230-asrol valakinek akinek van? Tényleg mind a 3 fadobozos, tényleg nagyon jól szól, mert ilyenre kacsingatok, de nagyon
-
Utopista
tag
Bazz, nem is ott vagyok ahol szeretnék. Válaszoltam vagy 1 hónapja feltett kérdésre.
-
Utopista
tag
Meg lehet csinálni. Két dolog kell hozzá.
1. Egy Stereo RCA -> Stereo Jack kábel
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060502/stereo_rca_stereo_jack_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2. Egy Jack átalakító
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060502/Jack_atalakito_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A két RCA kijön a DVD lejátszódból, a jack dugó végére csatlakoztatod az átalakítót, majd az átalakító másik végébe bedugod a hangszóró Jack dugaszát.
üdv. -
h_and
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az x-230 -at hozzá tudom e csatlakoztatni asztali dvd-hez, aminek ugye piros és sárga színkódolt kimenete van. A logitech oldala szerint a hangszóróhoz is színkódolt kábel van, viszont egy tesztoldalon ilyet nem írtak.
Előre is köszi a választ -
wid22
aktív tag
Ha x530 t veszel az nem nagy 5.1 elfér az asztalon is de nagyon jó a hangja és halgathatod 2.1 ként is ha ugy akarod és az x530 t megkapod 15 alatt bruttoba.
-
DJ Mythos
aktív tag
Sziasztok!
Most kerültem hangfal vásárlás elé. És pont ezt a két hangfalat szúrtam ki én is.
A hangfal albérletbe kellene, 5.1 nem is nagyon fér el, meg nem is kell, mert itt nem tudnám kihasználni, és kezdem megunni a laptop kis hangszóróit, a füles meg néha idegesít. (Jah erről jut eszembe, hogy azért is ezek tetszett meg, mert van kivezetése mindkettőnek, és sztem azt sűrűn használnám.)
Első sorban zene hallgatásra, meg minimálisan játékra kellene.
Ha valakinek vannak frissebb, újabb élményei ezekkel a hangfalakkal kapcsolatban, kérem ossza meg velem, vagy ha esetleg tud vmi jobbat hasonló ár-érték kategóriában.
Ami miatt nem tudok dönteni, az az, hogy a ''Z-3e''-nek jobbak a teljesítmény adatai, és gondolom nem véletlenül drágább, viszont az ''X-230''-nál meg ott van az az FDD^2 cucc, amiről nem tudok semmit, de jónak néz ki. -
Sperafico
aktív tag
Kinéztem két Logitech 2.1-es hangszórót:
X-230 Bővebben: link
Z-3e Bővebben: link
Van valakinek valamelyik? Vagy tesztek ezekről valahol?
X-230
Z-3e
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest