- VR topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Pánik a memóriapiacon
- DUNE médialejátszók topicja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
Tirithon
csendes tag
Úgy értettem a középső gombot, hogy ha megnyomod a görgőt, ugye az a középső gomb. És ez jár nehezen, ezért megnyomás közben rendszeresen görgetek is véletlenül, ami Firefox alatt elég nagy probléma, mert másik lapot zárok be, mint amit akartam. De egy fenti hozzászólásból úgy látom, ez így van ennél a típusnál, tehát nem garanciális dolog, szóval megszívtam és kész.
Igazad van, hogy nem az egér hibája, ha kényelmetlen. De mivel mindenhol agyonreklámozzák a kényelmességét (meg egy éve csorgatom a nyálam utána), így baromira felidegesített az, hogy nekem meg szabályosan megfájdul rajta a kezem egy óra alatt. Ettől függetlenül másnak biztos kényelmes lehet, pár nap alatt én is jobban megszoktam valamivel, de nem az igazi. Szóval akinek kisebb keze van, az számítson hasonló problémákra. Egyébként próbáltám megfogdosni boltban, próbaképpen, de nem találtam sehol. Meg ajándék volt, nem tudthattam, hogy le kell tesztelni sürgősen.
És mivel minden véleményezés ódákat zeng az egérről, így még nagyobb csalódás, mert a kemény középső gombot sem említik meg sehol, pedig elég egyértelmű probléma szerintem.Na, szóval ilyen sok pénzért, a Logitech-től én többet vártam, hiszen ennél a másik Logitech egerem sokkal jobb minőségű - nagyot csalódtam. Akkor már jobb lett volna az RX1000-es, az fele ennyibe kerül és nekem biztosan kényelmesebb, mert a másik laptopos egerem (V100) nagyobbik testvére. (Ahogy az LX3 is, de azt letapiztam boltban és rossz érzés volt a fényes felülete, mintha már el lenne koptatva).
OFF: A boltban (iPon) közölték, hogy nem cserélnek vissza terméket és nem is vásárolhatom le az árát. Meg egy hibás RAM-ot is viszek vissza, arra is 1-2 hetet kell várni. Érdekes, mert az eDigital-nál tavaly karácsonykor szó nélkül cseréltek ki ajándék egeret más színűre, pár hónapja pedig az Aqua-ban (Moszkva tér) cseréltek azonnal egy hibás RAM-ot. Úgyhogy úgy látom, olcsó az iPon, de nem a vevő az első. Múltkor is otthagytam 100e Ft-ot és baromi bunkó módon szolgáltak ki, pedig csak ki kellett adni a rendelést és kész. Mostantól inkább próbálom is kerülni a boltot. Na de elkalandoztam... bocsi.
Aktív témák
- VR topik
- Hardcore café
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- World of Tanks - MMO
- EAFC 26
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- DELL Inspiron 1525 (PP29L) Pentium T2370 1.73 GHz 4GB DDR2 ~300 GB HDD
- ASUS X540S Intel Celeron N3160 2.24GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- LENOVO IdeaPad G50-30 Intel Celeron N2830 2.16GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest