- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- Mini-ITX
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos nem találtam megfelelő topikot a kérdésem feltevéséhez, így csináltam egyet (ha mégis volna, akkor elnézést..).
A problémám a következő: van a címben említett billentyűzetem. Ezt idáig XP oprendszerrel használtam, tökéletesen működött is (vannak rajta funkciógombok, hangerőszabályző, stb, stb.).
Amióta feltettem a Win 7-et azóta van 1-2 problémám. A szoftver, amit a logitech ad hozzá (iTouch), sajnos már nem frissül, és nem is tervezik frissíteni (már vista alatt is csak trükkökkel lehetett használni, ha jól olvastam).
Ha az iTouch program nincs a gépen, akkor csak pár gomb működik rajta (hangerő), a funkciógombok nem. Hosszas olvasgatás után sikerült elérnem, hogy a hozzá tartózó progi elinduljon, és a funkciógombok menjenek. A problémám az, hogy a hangerőszabályzó most egyáltalán nem működik, és az is nagyon fontos volna a számomra. Minden más tökéletesen funkcionál, egyedül ez az egy nem...Nem tudom, van-e valaki hasonló problémával, de gondoltam megpróbálom. Nagyon szeretem ezt a billenytűzetet, és nem szívesen válnék meg tőle...
Minden ötletet, hozzászólást előre is köszönök.
Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest