Aktív témák

• P1eTr0

aktív tag

Sziasztok!

Sajnos nem találtam megfelelő topikot a kérdésem feltevéséhez, így csináltam egyet (ha mégis volna, akkor elnézést..).

A problémám a következő: van a címben említett billentyűzetem. Ezt idáig XP oprendszerrel használtam, tökéletesen működött is (vannak rajta funkciógombok, hangerőszabályző, stb, stb.).
    Amióta feltettem a Win 7-et azóta van 1-2 problémám. A szoftver, amit a logitech ad hozzá (iTouch), sajnos már nem frissül, és nem is tervezik frissíteni (már vista alatt is csak trükkökkel lehetett használni, ha jól olvastam).
    Ha az iTouch program nincs a gépen, akkor csak pár gomb működik rajta (hangerő), a funkciógombok nem. Hosszas olvasgatás után sikerült elérnem, hogy a hozzá tartózó progi elinduljon, és a funkciógombok menjenek. A problémám az, hogy a hangerőszabályzó most egyáltalán nem működik, és az is nagyon fontos volna a számomra. Minden más tökéletesen funkcionál, egyedül ez az egy nem...

Nem tudom, van-e valaki hasonló problémával, de gondoltam megpróbálom. Nagyon szeretem ezt a billenytűzetet, és nem szívesen válnék meg tőle...

Minden ötletet, hozzászólást előre is köszönök.

Aktív témák