- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos nem találtam megfelelő topikot a kérdésem feltevéséhez, így csináltam egyet (ha mégis volna, akkor elnézést..).
A problémám a következő: van a címben említett billentyűzetem. Ezt idáig XP oprendszerrel használtam, tökéletesen működött is (vannak rajta funkciógombok, hangerőszabályző, stb, stb.).
Amióta feltettem a Win 7-et azóta van 1-2 problémám. A szoftver, amit a logitech ad hozzá (iTouch), sajnos már nem frissül, és nem is tervezik frissíteni (már vista alatt is csak trükkökkel lehetett használni, ha jól olvastam).
Ha az iTouch program nincs a gépen, akkor csak pár gomb működik rajta (hangerő), a funkciógombok nem. Hosszas olvasgatás után sikerült elérnem, hogy a hozzá tartózó progi elinduljon, és a funkciógombok menjenek. A problémám az, hogy a hangerőszabályzó most egyáltalán nem működik, és az is nagyon fontos volna a számomra. Minden más tökéletesen funkcionál, egyedül ez az egy nem...Nem tudom, van-e valaki hasonló problémával, de gondoltam megpróbálom. Nagyon szeretem ezt a billenytűzetet, és nem szívesen válnék meg tőle...
Minden ötletet, hozzászólást előre is köszönök.
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest