- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz
krisz073 #414 üzenetére
Ha nincsennek eltávolítva róla a gyári számok akkor egy telefonnal utána lehet kérdezni a logitech-nél, hogy ugyan mi a helyzet a garanciával.
Itt 4 lehetőség áll fent:
-3 hónapos és van még 21 hó gari.
-3 hónapos garanciálisan kiküldött példány előző(g25/g27) megmaradt garanciája továbadódik rá
-3 hónapos garanciálisan kiküldött példány és már lejárt a gari.
-nincs semmi gyáriszám használod és örülsz nekiÉn pl a G25-öt vettem így nem volt rajta egy darab gyári matrica sem, valószínűleg garanciából kiküldött termék volt(vagy leesett a kamionról) nem fogom tudni már valószínűleg kinyomozni.
Elmentem kipróbáltam láttam, hogy tökéletes állapotú és el is hoztam.
Rá majd 1 évvel tőlem is megelégedve vitték el mint teljesen jó állapotú és nem leharcolt példány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest