Hirdetés
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
Aktív témák
-
engusz
veterán
1) Az enyémnek nincs töltője. Két darab ceruza elemmel működik.
3) Elég sokat használom az egeret. A mellékelt gyári Energizer elemek kb. 1 hónap alatt adták meg magukat az egérben. De úgy, hogy napi 8-9 órát ment a gép és szinte végig egerésztem. Szólt a szoftver, hogy az elemek kritikus állapotba kerültek. Fogtam és kicseréltem azzokkal, amik a billentyűzetben voltak. Azóta simán megy mind a kettő. (Egyébként Karácsonyra kaptam.)
4) Roppant jó kérdés. Legjobb tudomásom szerint egy ismerősünk szerezte. Nem tudom, hogy honnan és mennyiért. -
engusz
veterán
Ilyen egerem van, csak szettben. Az a furi, hogy a Logitech-nek nem szerepel az oldalán ez a fajta. Nu mind1. Jó kis egér, de kicsit más alakja (fogása) van mint a többinek. Legalábbis én úgy vettem észre. Ha sokat egerészel és leülsz egy másik egérhez, akkor kicsit furi lesz. Talán ennyi hátránya van.
-
b.bone
senior tag
Ma vetem egy Logitech bill-t. úgy megtetszett hogy vennem kell egy egeret is:D
rádiós+optikai kell nekem, de mx700 nem tetszik. elsősorban nem szeretem a túlcsicsázott dolgokat ,másodsorban drága is.
De igazándiból tényleg nemtetszik.
viszont találtam ezt:
[L]http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=6551&countryid=31&languageid=9[/L]
régen volt ilyenem kanóc+golyósban. nagyon szerettem. Erről van valakinek tapasztalata? de véleményekre is kiváncsi volnék.
illetve ha tudja valaki hol lehet kapni. még csak nagykert találtam.
ja és 10k-ért ami azért barátinak tűnik
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- Garmin Marq 2 Adventurer Garanciális (2026.04.), ÚJ gyári szíjakkal, Full Set
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- DJI Air 3s drón akkumulátor és Fly More Akkumulátor Kit - 2 akku, töltőHUB
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest