- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Tsebacsi #314321 üzenetére
Ha már TPMS. Hogy lehet megoldani, hogy a teljes értékű pótkerék (5. kerék) is tudjon érvényesülni?
A Kiában a pótkerék is ugyanolyan lemezfelnin van, mint a többi, egyszerre vettem az 5 db négyévszakos gumit, az 5. kerék a jobb oldalon forog, tehát ott nem csak az elsőt, hátsót cserélem meg. Első csere volt meg, a JE a csomiba került, a JH ment előre, a pót meg JH-ra. A csomiban lévőt túlfújtam 3 bar-ra, mikor megvolt a kerékcsere. Utána az első pár km múlva a TPMS hibát dobott. Leengedtem arra a nyomásra, amiken a kocsi is áll, de a hiba maradt. Nem sok értelmét látom a 4S gumi előnyének, ha szezononként ugyanúgy gumishoz kell mennem TPMS-t átrakatni.
Mondjuk, a hibajelzés annyira nem zavar, műszaki vizsga előtt pár nappal meg cserélek kereket, hogy helyreálljon a kocsi lelki békéje, de ha van valami értelmes megoldás, akkor megcsinálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- Ukrajnai háború
- Vezetékes FEJhallgatók
- Renault, Dacia topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest