- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- ASUS notebook topic
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #341753 üzenetére
(rögzített hozzászólás)
🎺 Az eremények alapján 2 tali leszt 🎺:
Egy Bp-hez közel, május 13-án kedden 17:00-kor, a Budaörsi Auchan totem oszlopánál (47.4530292, 18.9443333) [kép] [kép] [kép]).
És egy Győrben május 17-én szombatot 16:00-kor a győri ETO parkolóban [link].
Köszönöm mindenkinek a részvételt és a konstruktív hozzáállást!
Találkozzunk minél többen, remélem plusz meglepetés vendégek/tagok is lesznek majd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radi8tor #301594 üzenetére
Azt valahol nem értem, hogy ha egyszerűen nincs elég parkoló, akkor nincs elég parkoló, de ez nem jogosít fel a szabálytalan parkolásra. Ilyen esetben jogosnak érzem a bírságot. Viszont ott van az ökormányzati választás, egyéb fórumok, jogi utak, hogy legyen több parkoló, bár ha egyszer az a cél, hogy kevesebb autó legyen és több zöld felület, akkor egymást üti a kettő.
Most kicsit attól félek, hogy önmagát rúgja tökön a Zuglói parkolási izémizé, és a pofátlanabb tilosban parkolók fognak elszaporodni. Csupán azért, mert nem vlt képes a hatóság egy megfelelő szabályzást kiagyalni és kiadni. Szerintem...
A Zöld felületen parkolást tiltanám, a járdán parkolásnak vannak szabályai, stb. Értem én, hogy több az autó, mint a parkoló, de ez ne legyen már pont csak a kerület hibája. A magyar képes a wc-re is autóval menni, ez inkább alapprobléma.
Na mind1, kíváncsi leszek mi lesz. A cikkíróval szerintem kicsit elszaladt a ló, bár ez nem újdonság a mai tc-t nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest