-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
#94529552 #29071 üzenetére
Na ponthogy van...
Amikor mondtam a telefonos bigénekl, hogy én NEM AKARTAM bliccelni, és tudok a tavalyi rendszerről, 3 napra rá megvettem az ÉVEST (januárban, tehát a tavalyi rendszer szerint mivel látják nem csalni akar az illető és ugye az éves jan.1-től köv. jan. 31-ig tartó időszakra érvényes), kérdeztem ez esetben dafukk???
Ekkor úgy mellékesen megkérdeztem mi a szitu, ha véletlen hajt föl a pályára valaki, vagy nem tér le időben?
Erre mondta, "nincs kegyelem" idéntől.
Annyira nem ismerem a pályákat, hogy példát mondjak rá, de nyakam rá van olyan helyzet, hogy ha nem térsz le időben, akkor a köv. lehetőségnél már masszívan másik megyébe érsz, és ott lehet megb@sznak emiatt.
Ahol elvileg nem lenne bünti, mert a köv. lehetőségig nincs szablya papíron, de a gyakorlatban lehet mégis kijön a bünti.
Én amikor rájöttem a "tévedésre" és tudtam tavaly nem cekcuáltak volna meg a januárban bekövetkezett esetben, felhívtam őket, kérdeztem mi a szitu?
Erre volt a reakció akkor, hogy "sajnos idén már nincs lehetőség a bünti elengedésére", hiába bizonyítja a pár nappal később megvett matrica.
Mert az gondolom egyértelműsíti, hogy egész évre igényt tartok rá (ezért szó nélkül ki is fizettem az árát) mihelyst rájöttem pár nappal azelőtt elmaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest