- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Picit nagyobb lesz a Honor MagicPad 3
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
tboy93 #118911 üzenetére
Nekem azok a lámpák tetszenek, melyek a teljes forgalmat nézik és kevésbé forgalmas helyen automatán átrak zöldre, hogy ne állj meg.
Btw.: itt a dánoknál mintha még agresszívebbre lenne hangolva ez a start-stop rendszer. Repülőtérről gurul velem ki a taxi, körforgalomhoz ér épp, hogy lassít de már a motort hallom megáll-elindul.
-
EQMontoya
veterán
válasz
tboy93 #118911 üzenetére
Az a baj ezekkel, hogy van, amikor rosszak.
Pl. multkor a Bikas parknal akartam nagy ivben balra fordulni a paneleknel levo parkoloba. (ha a belvaros felol erkezel, akkor meg az Etele elott).
Kb. 3 lampavaltasnyi ciklust alltunk vegig, elottem talan valami Clio, meg en. Szerintem nem allt rossz helyen a srac, kb. a vonalon. Utana at a piroson, nyilvan nem fogok ott megoregedni.Szoval az otlet nem rossz, de ez tipikusan olyan dolog, amit vagy jol csinalunk, vagy sehogy. Ha egy lampanal meg lehet allni rosszul, akkor nem az autos a hibas, hanem rosszul van megcsinalva az erzekeles. Ha este 11-kor egy meterre all a vonaltol, hat puff, igy sikerult, nem art senkinek, ennek attol meg mukodnie kell.
Arrol mar nem is beszelve, hogy ilyen esetben igazan nem tartana semmibe jelolni valahogy az aszfalton, hogy hova allj, ha mar a felfestett vonal nem feltetlen a jo megoldas.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- PlayStation 5
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Androidos tablet topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Interactive Brokers társalgó
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged