Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
-
PROHARDVER!
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sorge
csendes tag
Üdv! Én pár hónapja túrázáshoz használom az alkalmazás Pro verzióját. Nagyon hasznos programnak tartom, már többször is segített nem eltévedni
. Nagyon nem mélyedtem még bele a lehetőségeibe, főképp a letöltött gpx fájlokat olvastatom be vele és azok alapján túrázok. Eddig mindenesetre nagyon bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nagyon nem mélyedtem még bele a lehetőségeibe, főképp a letöltött gpx fájlokat olvastatom be vele és azok alapján túrázok. Eddig mindenesetre nagyon bejön.