Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ildi19
újonc
Üdv., remélem olvassa majd valaki és segít. Több évvel ezelőtt telepítettem a free locust a telefonomra. Közben gond lett a telefonommal, a gyári beállítással tudtam csak megoldani. A régi youtubos leírás szerint újra felinstalláltam, de ahhoz képest minden változott. Még így is eljutottam valameddig, de a Locusban a térképen nem látok túristajelzéseket, csak közutakat. A Locus belső tárhelyében: 1 hungary.tmp és a tuhu.map van. Biztos hiányzik valami térképletöltés. Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- AliExpress tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest