Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Hohocali
üzenetére
"Amikor lefele megy a coin értéke, akkor megjelensz, amikor felfele, eltűnsz."
Ez amúgy nagyon egyszerű: Ilyenkor érdekesebb figyelni az embereket/kommenteket, és általában ilyenkor jönnek az ilyen "hobbis" kommentek, amire nehéz nem reagálni. De megígérem, bull marketben én leszek a legnagyobb bull.
"Tegyük fel másképp a kérdést: ha 3-4 év múlva 10x-ződik az árfolyam, akkor megéri?"
Nem, akkor sem érte meg nem eladni mindent legkésőbb szeptemberben, mert most legrosszabb esetben is legalább egy 20-50%-kal nagyobb bányád lehetne vagy ugyanakkora bányád és némi pénz, esetleg csak cash, amivel várakozó állásponton vagy, stb. Ráadásul ennél egyértelműbb, ennél könnyebb döntés, mint ami szeptemberben adódott több okból is, kb. soha nem lesz. Látom egyébként, hogy a topic-ból vannak olyan "nem adom el a kártyáimat, nem tudsz semmit" emberek, akik azóta is folyamatosan pakolják fel HA-ra, van akinek most is van kint, a leírás alapján veszteséggel."Emlékszem én még a szub 500 ETH jóslatodra..
"
Én is, és még mindig tartom. Időben van némi eltolódás, úgy néz ki, de ráérek.
Bevallom, annak az atoms*ggretardált pénznyomtatásnak a következményeit, amit toltak, elég nehéz előre pontosan lefesteni dátumokkal, az ilyen extrém bear market rally-k ennek az eredménye. Még mindig túl sok kint a pénz... De az irány... Az arrafelé tart, mint 2019-2020-ban. Most nem március-április környékén indult, mint 2019-ben, hanem rögtön január elején, esélyes, hogy kb. 2 hónappal hamarabb is van vége (akkor június, most április). Érdemes ránézni, mi történt az év második felében és 2020 elején, a recesszió, ami felé tartunk, tökéletes is hozzá."Nem fog eltűnni a bánya."
Nem igazán ez volt mondjuk a kérdés, én leginkább ezt a "hobbi" dolgot vitattam, mert elég viccesen hangzik. Szerintem is lesz még bánya, a 2020-2021-es időszakhoz képest sokkal kisebb nyereséggel, erőlködéssel, némi kiábrándulással, fokozatos lemorzsálódással, más "hobbi" után néző emberekkel.
Ritkán idézek, de Nietzsche itt most nagyon passzol:
"Hope in reality is the worst of all evils because it prolongs the torments of man."
De jah, szinte biztos, hogy lesz "ez az új ETH, újraindul a bánya" narratíva, amin szépen lehet majd darálni. Mármint kereskedéssel főleg.
fireman123: Tiszta sor, a racionalitás valahogy így fest.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- PayPal
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"