Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Nikon DSLR topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
válasz janos666 #20907 üzenetére
Nekem elosszor banyaszattal indult a dolog majd mikor sajat börömön tapasztaltam,hogy par honap alatt elavultak az eszkozeim es kb. nyereseges sose leszek jo ha behozza az arat azota inkabb "vasarolok" es "kereskedek" majd "felreteszek". Banyaszni is regi (78xx radeon) VGA-kkal banyaszok az azokbol bejovo osszeg elhanyagolhato, inkabb csak hobbibol meg azert mert erdekel maga az egesz tema. Neha vadi uj coinokbol bezsakolok 1 adagot varva a csodat. Viszont banyaszok BTC-t is regi celhardverrel es mar vagy 2 eve ugyanannyit banyaszik (naponta ~100000 satoshi) ezt nem ertem igazan miert mert ha joltudom a diff. novekedesevel a kitermelt coin mennyisegnek is csokkennie kene. Igaz a gyarto pooljaban banyaszom es lehet maskepp tortenik az elosztas, nemtudom. Mindenesetre mar hagyom,hogy kilehelje a lelket a HW. mert eladni sem erdemes mar annyira keveset er. Huvos klima miatt a hutessel sem kell aggodnom es mivel sok a vizi eromu a kornyeken az elektromos aram "szinte" ingyen van.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Iphone 13
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest