Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
válasz
janos666 #20907 üzenetére
Nekem elosszor banyaszattal indult a dolog majd mikor sajat börömön tapasztaltam,hogy par honap alatt elavultak az eszkozeim es kb. nyereseges sose leszek jo ha behozza az arat azota inkabb "vasarolok" es "kereskedek" majd "felreteszek". Banyaszni is regi (78xx radeon) VGA-kkal banyaszok az azokbol bejovo osszeg elhanyagolhato, inkabb csak hobbibol meg azert mert erdekel maga az egesz tema. Neha vadi uj coinokbol bezsakolok 1 adagot varva a csodat.
Viszont banyaszok BTC-t is regi celhardverrel es mar vagy 2 eve ugyanannyit banyaszik (naponta ~100000 satoshi) ezt nem ertem igazan miert mert ha joltudom a diff. novekedesevel a kitermelt coin mennyisegnek is csokkennie kene. Igaz a gyarto pooljaban banyaszom es lehet maskepp tortenik az elosztas, nemtudom. Mindenesetre mar hagyom,hogy kilehelje a lelket a HW. mert eladni sem erdemes mar annyira keveset er. Huvos klima miatt a hutessel sem kell aggodnom es mivel sok a vizi eromu a kornyeken az elektromos aram "szinte" ingyen van.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest