- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- OLED TV topic
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini-ITX
- Autóhifi
- UHD filmek lejátszása
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
válasz
janos666 #20907 üzenetére
Nekem elosszor banyaszattal indult a dolog majd mikor sajat börömön tapasztaltam,hogy par honap alatt elavultak az eszkozeim es kb. nyereseges sose leszek jo ha behozza az arat azota inkabb "vasarolok" es "kereskedek" majd "felreteszek". Banyaszni is regi (78xx radeon) VGA-kkal banyaszok az azokbol bejovo osszeg elhanyagolhato, inkabb csak hobbibol meg azert mert erdekel maga az egesz tema. Neha vadi uj coinokbol bezsakolok 1 adagot varva a csodat.
Viszont banyaszok BTC-t is regi celhardverrel es mar vagy 2 eve ugyanannyit banyaszik (naponta ~100000 satoshi) ezt nem ertem igazan miert mert ha joltudom a diff. novekedesevel a kitermelt coin mennyisegnek is csokkennie kene. Igaz a gyarto pooljaban banyaszom es lehet maskepp tortenik az elosztas, nemtudom. Mindenesetre mar hagyom,hogy kilehelje a lelket a HW. mert eladni sem erdemes mar annyira keveset er. Huvos klima miatt a hutessel sem kell aggodnom es mivel sok a vizi eromu a kornyeken az elektromos aram "szinte" ingyen van.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Tőzsde és gazdaság
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Akciókamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- eFootball
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest