Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz P3Dr0 #20142 üzenetére

Tök jó játék volt ez OKC Futures és Bitfinex közt is még valamikor 2014-ben. Talán még később is, de 2015-től szerintem már jöttek tömegével a botok, amik kézi erővel értelmetlenné tették ezt.

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

• zichie

senior tag

válasz P3Dr0 #20142 üzenetére

Én is véletlen vettem észre. Sajnos volt olyan eset, ami nem jött be. Pl. a poloniexen erősödött a zec, én a krakenen még alacsonyabb áron hozzájutottam, majd mielőtt a kraken lekövette volna, a poloniexen hirtelen esett alacsonyabb szintre, mint ahogy a krakenen vettem. Na ezt viszont a kraken lekövette én meg bepánikoltam és eladtam. Szerencsére a 10-ből csak egy ilyen volt. A zec indulásánál is sikerült keresnem vele olyan 10% körül, annak ellenére, hogy folyamatosan esett. Amikor nagyobbat esett, akkor utána kicsit emelkedett.
    Persze én nem kockáztattam 1 BTC-t, ennek a töredéke forog a krakenen.
    A legdurvább fáziskésés a zec indulásakori pár órás időszakban volt, mert akkor folyamatosan 10-20%-al drágább volt a zec a krakenen, mint a poloniexen. Talán meg lehetett volna csinálni, hogy az ember a poloniexen átváltja a bitcoint zcash-re, amit átvisz a krakenre, ahol eladja, azaz visszaváltja, majd a bitcoint újra visszaküldi a poloniexre, ahol kezdi a körforgást elölről. Ez szép és jó lett volna, ha pár perc alatt át lehet küldeni a zsét az egyik váltóról a másikra.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák