Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Nikon DSLR topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Tök jó játék volt ez OKC Futures és Bitfinex közt is még valamikor 2014-ben. Talán még később is, de 2015-től szerintem már jöttek tömegével a botok, amik kézi erővel értelmetlenné tették ezt.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
zichie
senior tag
Én is véletlen vettem észre. Sajnos volt olyan eset, ami nem jött be. Pl. a poloniexen erősödött a zec, én a krakenen még alacsonyabb áron hozzájutottam, majd mielőtt a kraken lekövette volna, a poloniexen hirtelen esett alacsonyabb szintre, mint ahogy a krakenen vettem. Na ezt viszont a kraken lekövette én meg bepánikoltam és eladtam. Szerencsére a 10-ből csak egy ilyen volt. A zec indulásánál is sikerült keresnem vele olyan 10% körül, annak ellenére, hogy folyamatosan esett. Amikor nagyobbat esett, akkor utána kicsit emelkedett.
Persze én nem kockáztattam 1 BTC-t, ennek a töredéke forog a krakenen.
A legdurvább fáziskésés a zec indulásakori pár órás időszakban volt, mert akkor folyamatosan 10-20%-al drágább volt a zec a krakenen, mint a poloniexen. Talán meg lehetett volna csinálni, hogy az ember a poloniexen átváltja a bitcoint zcash-re, amit átvisz a krakenre, ahol eladja, azaz visszaváltja, majd a bitcoint újra visszaküldi a poloniexre, ahol kezdi a körforgást elölről. Ez szép és jó lett volna, ha pár perc alatt át lehet küldeni a zsét az egyik váltóról a másikra.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Iphone 13
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest