- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Csütörtökön jön a Redmi Pad 2
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
nanunanu #15313 üzenetére
#nanunanu, értem én, hogy mire akarsz kilyukadni, és szerintem én nem írtam támadólag, hiszen itt beszélgetés folyik és a kételkedők is előrébb viszik a szekeret, mert jó néha más szempontból látni a dolgokat.
A leprogramozás résszel meg nem értek teljesen egyet, mert lehet, hogy ahogy te írtad, be lehet azt illeszteni egy programba, de a kijövő adat értékelhetősége szerintem kétséges. Max annyi segítséget adna, hogy figyelmeztetne az új érmék eljövetelére, megnézni utánaolvasni mindenképpen nekem kellene. És igen, ahogy én csinálom abban van egy kis megérzés rész is, azt pedig végképp nem lehet beletenni semmilyen programba.
Erre jó példa a Horsecoin. Megnéztem még indulás előtt, elolvastam a róla szóló fórumot, szép volt a logó, látszott, hogy foglalkozott vele a fejlesztő, de végül mégsem bányásztam, de meg nem tudom mondani, hogy miért. Persze lehet, hogy később ez nagy durranás lesz, de ahogy nekem szükségem van a pénzre, én inkább a megfogható időtávokban gondolkodom, rövid távon szeretnék bevételt a bányászott érmékből.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jövedelem
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128gb - Kis sérülés, akár beszámítással
- Lenovo Mini PC - M720q / M920q - Core i5 8500T vagy 8400T - több db - ÁFA-s számla is - WIFI-s is!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest