Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Dell notebook topic
- Akciókamerák
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oleslie
aktív tag
"Szerintem napok óta nem alszik"
ok, megérte fölkelni, köszönöm. Remélem azért egyszer kiderül mi okozta ezt az állapotot.Igen, ezt olvastam a bitcointalk-on is, hogy teljesen saját cucc, amit futtat, és nem enged senkit a közelébe. De könyörgöm. Túlnőtt rajta a probléma, ha nem tudja egyedül megoldani, be kellene fejezni, vagy külső segítséget igénybe venni, mert így rengeteg embert haragít magára. (nem csak én tudok számolni, nem csak nekem jönnek ki ezek az eredmények, és ha más jobban felhúzza magát, esetleg csúnya dolgokra vetemedik, pláne ha módjában is áll kideríteni az elérhetőségét)
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Artisan - FX Zero - XSOFT - XL - Daidai Orange egérpad
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest