Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ff-thomas
aktív tag
válasz
Reggie0 #22609 üzenetére
Hm.. kicsit utánaolvastam én is, elhamarkodott volt az előző kommentem. Nem csak "közokirat hamisítás" létezik, mint bcs, hanem a magánokirat hamisítás is az.. A fiktív neves bankkártya esetén ugye a kártya hamisítás/csalás jön szóba, személyiségi adatokkal való visszaélés, miegymás, felesleges jogászt kérdeznem, ez több sebből vérzik : )
Más kérdés, hogy ezzel lebukni mennyire lehet v nem lehet, ha ügyesen csinálja az ember. Mondjuk fizetni 1 fokkal nehezebb a más nevére szóló kártyával, de önkiszolgáló pénztárakban és ATM-nél (megfelelő fejfedőben) lehet használni. Én sosem próbálnám ki, más se tegye, törvénytisztelő polgár vagyok
De minek ekkora hacacáré, bitcoin -> bitcoin atm -> kp, ennél jobb szerintem nincs (tranzakciónként 1000EUR körüli limittel, de napi limit nincs, csak legyen elég zseton a gépben
)) ), persze sokaknak messze van az atm és ha gyakrabban kell kisebb összeg, akkor az nem játszik, h havonta egyszer felutazik Bp-re kivenni a kp-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Nintendo Switch OLED + 2 db Pro Controller eladó
- Új, Bontatlan Toshiba 2.5" 1TB Canvio Basics (USB3.0 ~5Gbps) fekete külső winchester
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- 24GB (6x4GB) DDR3 Szerver ramok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest