Hirdetés
Aktív témák
-
Hát újonc létedre elég merész vagy , hogy ilyen témát merészelsz indítani!
Igaz,hogy én is Micro$oftos vagyok , de gyűlölöm,mint állat.
A win XP ugyanolyan trágya,mint a többi.
Csak azért nem haszálok LINUX-ot , mert nem tudok sehonnan szerezni.
Esetleg egy dilidokihoz elmehetnél,mert tutkó,hogy kattant vagy.
Csak a szerencsétlen billentyűzetedet sajnálom,mert ennyit kellett kopnia egy ilyen suttyóság miatt. -
-
anulu
félisten
Már bocsánat, de ezt személyes sértésnek vettem.
Miért is? Mert számomra a PC-m nem csak ''egy eszköz''. Napjaim részévé vált, és nem csak nekem, hanem az egész családomnak. Annak ellenére, hogy winxp-t használunk.
Amennyiben nem látod be az open source oprendszerek előnyeit, az az egyéni problémád. Viszont van nagyon sok előnye. Pl: egy javításra nem kell hónapokat várni (nem is tudom, hol fordul ez elő). Ha valamit beállítasz, az úgy is marad.
Említetted a nyomtató telepítését. Próbáltár már valaha telepíteni KDE, vagy GNOME alá eszközt telepíteni? Számomra kevés egyszerűbb dolog létezik... A HP656C USB-s nyomtatómat olyan gyönyörűen találta meg, hogy öröm volt nézni!
Részemről egyenlőre ennyi.
Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Cheetah okos óra
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest