Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Akciókamerák
- Canon MILC: EOS R és M topik
Aktív témák
-
atus
senior tag
WinXPm, van legalább egy éve fent, újrainstall nélkül, atomstabilan, végig húzva ment a gépem pedig. Mellé felraktam WinME-t videodigizésre, aztán leszedtem, és utána is meggyógyult XP, pedig elsőre nem tetszett neki az ötlet. Volt, hogy egy működő XPs partíciót másoltam egy az egyben egy másik totál más felépítésű gépre, és egy óra gondolkozás, meg önállítgatás után tök jól ment. Ennyit a szar XPről. Viszont tényleg sok pénz, de ha lesz egy jól fizető munkám, meg fogom venni.
Addig is meg szeretném tanulni a Solaris kezelését. Örömmel olvastam &rew hozzászólását. Ha van még valaki aki Solaris guru/poweruser, és lenne némi kedve és ideje segíteni egy abszolút kezdőnek (nekem), azt nagyon jó néven venném. Pécsi rezidensek előnyben! :P
Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Amazon Fire TV stick/box
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Windows 11
- Cyberpunk 2077
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- (BANKMENTES, RÉSZLETFIZETÉSSEL) ASUS/DELL/ LENOVO - CSÚCSKATEGÓRIÁS LAPTOPOK AZONNALI KÉSZLETRŐL!
- ÚJ Corsair HS80 RGB USB Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest