- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Kindle
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Állvány topic
Aktív témák
-
nygma
addikt
teljesen egyszerre pata vezérlőnél tutira nem megy. mármint csatornán belül (egy kábelen). ez az ide egyik korlátja. a scsi pl ebben jobb, hogy amíg az egyik vinyó forgalmaz, addig a többit lehet seekeltetni. az sem ''egyszerre'', de majdnem :)
off
az egyszerre egyébként is elég durva dolog, nem értek a digitális történetekhez (nem vagyok villanymérnök), de szerintem elég nehéz elhet megoldani a valódi ''egyszerreséget'' -
nygma
addikt
szerintem ennek nicns köze a seniorsághoz. gondolj bele: ha egyszerre két processz vakarja ugyanazt a vinyót, akkor teljesen logikus, hogy mindekttő lassabban éri el a dolgait. mígha külön vinyót vakarnak, akkor nyilvánvalóan gyorsabb a történet (persze EGYSZERRE nem tudják vakartatni a külön vinyókat sem, de ez már az IDE vezérlő problémája)
-
nygma
addikt
''Viszont Linux alatt swap-et elég ritkán láttam használatban, tehát elvileg felesleges erre spekulálni.''
höööööh. kapkodok levegő után :D azért láttam én már karón varjút. 512 mega otthoni használatra egyébként bőven elég, és ha lehetséges, akkor nem arra a vinyóra érdemes rakni, mint amin a rendszer is van
Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest