Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok!
Alternatívát keresek az OpenShot videószerkesztő programra. Nagyon szeretem az említett programot és rengeteget dolgozom vele hosszú évek óta, egyetlen bajom mindmáig az vele, ami kezdetekben: Picit bugos. Úgy tűnik, mint amit nem fejlesztenek. Tudása igen komoly, de ha a tartalom elér (darabszámilag) egy adott hosszt, akkor minden művelet után menésre kényszerülök, mert tudom, hogy a következő kattintásra kilép.
Ebből enyhén szólva kicsit elegem van. Olyan programot keresek, ami mindent tud, mint amit ez, csak nem bugos.
Régebben még azt gondoltam, talán a gépem nem elég neki, Core2 Duo 64 Bit, 4GB RAM, Intel Chipset Family 4, egyebek, viszont amin most dolgozom nem hiszem, hogy ne lenne neki elég: Intel I5 vPro QuadCore 64Bit, 16GB RAM, 2GB GPU, stb...Látom, hogy volt bőven szó itt hasonló programokról, de melyik az, ami mindezt tudja?
A válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elite: Dangerous
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest