- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok!
Alternatívát keresek az OpenShot videószerkesztő programra. Nagyon szeretem az említett programot és rengeteget dolgozom vele hosszú évek óta, egyetlen bajom mindmáig az vele, ami kezdetekben: Picit bugos. Úgy tűnik, mint amit nem fejlesztenek. Tudása igen komoly, de ha a tartalom elér (darabszámilag) egy adott hosszt, akkor minden művelet után menésre kényszerülök, mert tudom, hogy a következő kattintásra kilép.
Ebből enyhén szólva kicsit elegem van. Olyan programot keresek, ami mindent tud, mint amit ez, csak nem bugos.
Régebben még azt gondoltam, talán a gépem nem elég neki, Core2 Duo 64 Bit, 4GB RAM, Intel Chipset Family 4, egyebek, viszont amin most dolgozom nem hiszem, hogy ne lenne neki elég: Intel I5 vPro QuadCore 64Bit, 16GB RAM, 2GB GPU, stb...Látom, hogy volt bőven szó itt hasonló programokról, de melyik az, ami mindezt tudja?
A válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged