Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Sziasztok!
Alternatívát keresek az OpenShot videószerkesztő programra. Nagyon szeretem az említett programot és rengeteget dolgozom vele hosszú évek óta, egyetlen bajom mindmáig az vele, ami kezdetekben: Picit bugos. Úgy tűnik, mint amit nem fejlesztenek. Tudása igen komoly, de ha a tartalom elér (darabszámilag) egy adott hosszt, akkor minden művelet után menésre kényszerülök, mert tudom, hogy a következő kattintásra kilép.
Ebből enyhén szólva kicsit elegem van. Olyan programot keresek, ami mindent tud, mint amit ez, csak nem bugos.
Régebben még azt gondoltam, talán a gépem nem elég neki, Core2 Duo 64 Bit, 4GB RAM, Intel Chipset Family 4, egyebek, viszont amin most dolgozom nem hiszem, hogy ne lenne neki elég: Intel I5 vPro QuadCore 64Bit, 16GB RAM, 2GB GPU, stb...Látom, hogy volt bőven szó itt hasonló programokról, de melyik az, ami mindezt tudja?
A válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marathon - Az Assassin is megkapta saját kedvcsinálóját
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs