- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Fujifilm X
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Másik hasonló jó hír, hogy FF-on is megy, és ott lett gyanús, hogy mintha nem nagyon terhelné a CPU-t videólejátszás alatt.
Utánaolvasni itt lehet, de itt is van róla infó.
A jó hír, hogy alapból semmit nem kell hackelni, mivel most már friss verziós disztrókban alapból be kéne legyen kapcsolva, nálam Archon a media.hardware-video-decoding.enabled automatikusan true-n volt. Sőt még az OpenGL-es (nem videós) renderelés is be volt kapcsolva WebGL formájában. Az is igaz, hogy nem a disztró tárolójban lévő Firefoxot használom, hanem a 86-os developer bétát, amit a Mozilla oldaláról töltöttem bináris formában és már évek óta használom, állandóan helyben frissül. Persze a beállítások máshol tárolódnak, a home mappában lévő mozilla profilmappában, így új profil létrehozásakor, meg disztóújratelepítéskor a beállításokat nem görgetem magam előtt, hanem új profil jön létre, default beállításokkal. Ezt csak azért tisztázom, hogy ezek nem olyan rejtett beállítások, amit régen kapcsoltam be, hanem frissen, 2 napja telepített rendszeren mennek, amin még nem is konfigoltam a Firefoxot.
Egyedül most a második linkemen írt VA-API dekódolást kapcsoltam be, lehet ez sem szükséges, meg csak akkor van értelme, ha az ember GPU-ja támogatja ezt a protokollt, az Intel GPU-k támogatják, és az AMD-k nagy része is.
Továbbá a Webrender és a hardveres videódekódolás már nem csak Wayland alatt megy, most épp X.org-on használom (dwm).
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drón topik
- Házimozi haladó szinten
- Spórolós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Suzuki topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest