Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Ó nagyón is hálás is vagyok neked a móstani nagy segítségedért,te neked a dongle-vel milyenek a tapasztalataid a debianon,azt régóta tudom a debián egy nagyón is jó stabil egy jó rendszer.
A neten móst is kábellel csatlakózóm az arch rendszeremmel,gondolom az installerje is kinézetre ólyan gondolom mint az arhinstall-nak csak szővegesen grafikus a felűlete.
Most jőtt-le az iso installere,másik gépemen majd most tudóm szerencsémre installáni debian-t,ami nem ókózhat rendszer próblémát.
Már móst nagyon nagyon is ízgúlók mi kőzben nekd íróm mót a sóraímat,abban a reményben hogy a dongle majd hajlandó is lesz műkődni.Abban kérném még szíves segítségedet dongle-hez hogy mejik csómagók kellenek majd és ha lehet és nem is megterhelő a számódra és időd is engedi,kélek is nagyón és írdle nekem a csomagoknak a lstáját.
Ó már móst nagíón is ízgúlók,megy a pendrájvómra az isó és másik gépemen maj megy a boot és install.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Energiaital topic
- Formula-1 humoros
- Stellar Blade
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest