Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Egér probléma
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Mondjuk én láttam megoldást erre, hogy xy libből 2 féle van fenn. Verziószámmal jelölve.
Nade üsse kő, akkor létezzen ez a megoldás. Csak ebből elkezdett az következni, hogy amit a disztribútornak nincs kedve csomagolni, arra azt mondja. telepítsd flatpakból. Köszi.
Ez fedora esetében kifejezetten pikáns. Ugyanis fedora 34-re sikerült becsomagolni, de el9-re már nem. f34-ből csinál egy el9-et, csak épp a csomag nem sikerül. Jah, kilóg a lóláb, hogy ezen is spórolni akarnak.
Közben a fedora 34 csomag meg vígan felmegy még a függőségeket is lekezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest