- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Elnézést a dupláért.
-
petipetya
nagyúr
Segítsetek. A BitTorrent-Sync nevű appot (linux i386) telepíteném a gépre, ám ez a hibaüzenet fogad:
petipetya@petipetya-V5-131 ~/Letöltések/BitTorrent-Sync_i386 $ ./btsync
Can't lock pid file. It seems BitTorrent Sync is already running with pid 13505Mi a baja?
-
petipetya
nagyúr
válasz
devil-k #4567 üzenetére
A Cinnamon alatt nincsenek ilyen lehetőségek. Kb. úgy kell elképzelni a különbséget a Winhez képest, mintha Touchwizről váltanál át stock Androidra. Mivel én ez utóbbi híve vagyok, így a gépen is jobban bejön az egyszerűbb és ezáltal nagyszerűbb felület.
De ha már végigtúrtam az összes beállítást az előbb, akkor átraktam a vezérlőgombokat az ablakok baloldalára.
-
petipetya
nagyúr
válasz
King Unique #4300 üzenetére
Köszi, loptam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest