Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!Kipróbálnám az új linux mint cinnamon prémiumot live módban ,de bejelenkezéshez felhasználónév és jelszót kér?Mit írjak be oda ,hogy ki tudjam próbálni?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok ! Most szeretném felrakni a mint xfce helyére a mint cinnamont ,de ezt írja ki mikor a kijelölt patricióra akarom telepíteni
incs gyökér-fájlrendszer megadva a patrició menüben adj meg egyet.Itt nem igazán tudom mit kell csinálni .Kösz előre is a segítséget !
-
Imi1981
veterán
De azt választottam telepítésnél ,h mellé telepítse.Akkor nem egy patríción van?Bocs ha hülyeséget írok csak a c-n kívűl még három patricíóm van ,abból kettő üres harmadikon meg csak filmegk,zenék stb van ,a lényeg h egyiken sincs rendszer.Vagy a linuxé nem látható win alatt?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!Nemrég raktam fel a linux mint xfca-t win 8 mellé(teleoítéskor azt választottam ).Az lenne a kérdésem ha le akarom cserélni mint cinnamon-ra akkor ,hogy tudom azt megtenni, hogy csak a linux xfca-t törölje és a win 8-at érintetlenül hagyja ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Bomba ár! HP ZBook 17 G2 - i7-4710MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest