- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Milyen processzort vegyek?
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4R$()n
tag
Köszi, majd kipróbálom, hátha működne
ja meg még annyi hogy Mint alatt a pingtesten mérve packet loss om 0% míg win7 alatt a packet lossom 88%, amúgy Win7 alatt nem lassú a net, minden gyors, csak a pingtest mér félre, ez bug lenne? mert a sebességgel semmi gondom nincs, pedig a 88% ot már nagyon megérezném .... 
-
L4R$()n
tag
Sziasztok, nekem olyan program kéne Linux Mintre, amivel tudom szabályozni a VGA-m ventillátorát, windows alatt lehet ugye Catalyst Control Centerben is szabályozni, ám Linux Mint alatt ez a része a CCCben teljesen hiányzik
ezért nem használom a Linuxot, amúgy tetszik, meg jó is, de kénytelen voltam emiatt visszatenni a Win7et 
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ja meg még annyi hogy Mint alatt a pingtesten mérve packet loss om 0% míg win7 alatt a packet lossom 88%, amúgy Win7 alatt nem lassú a net, minden gyors, csak a pingtest mér félre, ez bug lenne? mert a sebességgel semmi gondom nincs, pedig a 88% ot már nagyon megérezném .... 
ezért nem használom a Linuxot, amúgy tetszik, meg jó is, de kénytelen voltam emiatt visszatenni a Win7et 
Rowon