- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPad topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt bugot én is tapasztaltam és mástól is olvastam már, hogy a 32bites 17.1/2 telepítő elakad a másolásnál (hibaüzenet nélkül kilép) leginkább K7 alapú konfigoknál, én úgy oldottam meg amikor jelentkezett, hogy feltettem a 17-est majd azt upgradeltam 17.1-re, de hivatalos megoldást nem találtam rá, mondjuk nem is vittem túlzásba a keresését.
-
A 11.2.202.235 flash-hel simán menni fognak a 360p-és videók, de Smtube-al akár 720p-ben is, ill. xfce esetében az ablakkezelő hangolásánál a kompozitálásnál ne feledd bekapcsolni a Synchronize drawing to the vertical blank opciót a tearing kiküszöbölése végett, 9600-os Radírral simán menni fog.
-
Az maximum a 11.2.202.235 flash-hel fog csak menni, itt meg találod a leírást róla, mondjuk az SSE2 hiánya végett semmilyen webkit alapú (Chrome/Chromium/Opera) böngésző sem fog menni, ahogy a Skype vagy a Spotify sem, mondjuk arra gépre én amúgy Xfce-t tettem volna a Mate már kissé túlzás rá. Ill. van egy nem is olyan régi 14.04.2 Xubuntu mentésem pont Athlon Xp-re szabva, ha gondolod tégy egy próbát vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Okos Otthon / Smart Home
- SörcsaPH!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest