- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Gamescom 2025: Tandem OLED monitorok az ASUS-tól
- Bluetooth hangszórók
- iPad topik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Ezt bugot én is tapasztaltam és mástól is olvastam már, hogy a 32bites 17.1/2 telepítő elakad a másolásnál (hibaüzenet nélkül kilép) leginkább K7 alapú konfigoknál, én úgy oldottam meg amikor jelentkezett, hogy feltettem a 17-est majd azt upgradeltam 17.1-re, de hivatalos megoldást nem találtam rá, mondjuk nem is vittem túlzásba a keresését.
-
Fenyő
őstag
A 11.2.202.235 flash-hel simán menni fognak a 360p-és videók, de Smtube-al akár 720p-ben is, ill. xfce esetében az ablakkezelő hangolásánál a kompozitálásnál ne feledd bekapcsolni a Synchronize drawing to the vertical blank opciót a tearing kiküszöbölése végett, 9600-os Radírral simán menni fog.
-
Fenyő
őstag
Az maximum a 11.2.202.235 flash-hel fog csak menni, itt meg találod a leírást róla, mondjuk az SSE2 hiánya végett semmilyen webkit alapú (Chrome/Chromium/Opera) böngésző sem fog menni, ahogy a Skype vagy a Spotify sem, mondjuk arra gépre én amúgy Xfce-t tettem volna a Mate már kissé túlzás rá. Ill. van egy nem is olyan régi 14.04.2 Xubuntu mentésem pont Athlon Xp-re szabva, ha gondolod tégy egy próbát vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Óriáskészülék, kis akksival
- Autós topik
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest