- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Gamepad
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
Ok, gondolkodtam, hogy merjek-e cinnamon-t felrakni, de érdekes, hogy a 13-as normális sebességgel működik, miközben a 16-os használhatatlan.
Tudom, hogy harmatgyenge a proci, ezért is állt egy ideje a fiókban ez a netbook, de most feléleszteném és nem a rajta levő XP-t próbálnám használni, hanem netezéshez elég lenne egy linux is.
Akkor még az lenne a kérdésem, hogy simán indítsam el a 13-as telepítését és az elintézi a feltelepített 16-ost vagy valahogy először le kell szedni?
sh4d0w: Tudom, hogy lassú, csak próbálok olyan állapotot előidézni, hogy legalább böngészésre jó legyen a gép.
-
Bohus
aktív tag
Igen, ilyen konfigra én is az Xfce-t javaslom.
Google Earth-el van olyan gondom, hogy hely keresése után nem zoom-ol automatikusan a találatra - mindig a szahara közepére bambul-, valamint a fényképekre kattintva csak üres lapot dob fel. Ez is ATI specifikus probléma lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kutya topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged