Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz St3ven #8962 üzenetére

Super! Gondoltam, hogy beválik, fene tudja ezek a default media playerek mi okból vannak fenn, gondolom teljesen alap feladatokat ellátnak és azt feltételezik, hogy mindenki felrakja majd a kedvencét, ha használja ilyen célokra a disztróját. Amikre használom a gépet, arra sem használom a beépített appot, például a trasnmission-t egyből le szoktam cserélni qbittorrentre, az üzenetkezelőket is fel kell rakni, de már egész jó a helyzet a Mint 18.3-nál. Egyrészt a Flatpak bekerülésével olyan appok is telepíthetőek, amiket addig elég körülményesen lehetett csak felrakni, Spotify, Deezer-ez a webapp unity nem tudom, működik-e amúgy.

Messenger, Viber, Skype...etc, mind könnyedén felrakhatók.

Az nVidia témának utánaolvastam itt a topikban, hát, nem az én szintem ez a bürhülés.

Nem jössz rá, amíg ki nem próbálod! :D Egyébként ami a Rendszerbeállításoknál ott van, azt felrakhatod, az egyszerű. A többi sem nehéz, majd segítünk a felrakásában, ha elakadsz.

Ahogy látom, most már hivatalos a friss drivereket tartalmazó PPA így akár azzal is indíthatsz, hogy felrakod a PPA tárolót a

sudo add-apt-repository ppa:graphics-drivers/ppa paranccsal és frissítesz

sudo apt-get update

Ebben vannak a verziók, már 390-es is van, de ez nem jelenti, hogy az lesz a jobb, hardverfüggő.

Új hozzászólás Aktív témák